Regio Zoetermeer

Regio Zoetermeer


Autorijschool Koos Vlieger

Autorijschool Koos Vlieger is een kwaliteitsrijschool in Zoetermeer en omstreken met een vakkundigheid die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Ondanks de hevige concurrentie in de branche, is dit geen rijschool die stunt met prijzen. Het draait om kwaliteit. Er wordt met veel passie en liefde voor het vak, goed werk geleverd.

Koos Vlieger is een zeer ervaren rijinstructeur die vele jaren rijles heeft gegeven in Assen en omstreken. Daarvoor heeft hij een aantal jaren in het leger als beroepsmilitair rijinstructie gegeven op militaire voertuigen nadat hij daar zelf ook is opgeleid. Daar deed hij inspiratie op voor de methode die hij ook in zijn eigen rijschool hanteert. “Ik doe het stap voor stap. Als je zo snel mogelijk probeert je lessen af te werken zonder te kijken of een leerling het wel oppikt, heeft dat weinig effect”, is de ervaring van Koos.

“Ik doe het stap voor stap. Als je zo snel mogelijk probeert je lessen af te werken zonder te kijken of een leerling het wel oppikt, heeft dat weinig effect”

Onze kwaliteit wordt enorm gewaardeerd. De reviews bevestigen dit heel duidelijk. Een logisch gevolg hiervan is uitbreiding van de rijschool.

Inmiddels hebben twee nieuwe, fantastische instructeurs  Jan Willem Roza en Taco Groenewegen ervoor gezorgd dat in Zoetermeer en omstreken nog meer leerlingen vakkundig worden opgeleid om veilig de weg op te gaan met een rijbewijs op zak.
Beide instructeurs zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met  faalangst.
Daarnaast is Taco Groenewegen ook gespecialiseerd in leerlingen met autisme, ADHD en aanverwante aandoeningen.

Autorijles is een serieuze zaak, maar moet daarnaast ook leuk zijn. Daar streeft Autorijschool Koos Vlieger dan ook zeker naar.
Al deze aspecten dragen bij aan ons  motto dat deze rijschool dé coach is voor uw en jouw rijbewijs!


Koos Vlieger is een BOVAG erkende rijschool.
Meer info over lessen? Klik hier!