Regio Zoetermeer

Regio Zoetermeer


Autorijschool Koos Vlieger

Autorijschool Koos Vlieger is een kwaliteitsrijschool in Zoetermeer en omstreken met een vakkundigheid die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Ondanks de hevige concurrentie in de branche, is dit geen rijschool die stunt met prijzen. Het draait om kwaliteit. Er wordt met veel passie en liefde voor het vak, goed werk geleverd.

In de regio Zoetermeer zorgen twee fantastische instructeurs  Jan Willem Roza en Taco Groenewegen ervoor dat de leerlingen vakkundig worden opgeleid om veilig en verantwoord de weg op te gaan met een rijbewijs op zak.
Beide instructeurs zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan leerlingen met  faalangst.
Daarnaast is Taco Groenewegen ook gespecialiseerd in leerlingen met autisme, ADHD en aanverwante aandoeningen. Onze kwaliteit wordt enorm gewaardeerd. De reviews bevestigen dit heel duidelijk.

Door extra instructeur geen wachtlijst!!

We zijn enorm trots en blij dat dit Zoetermeerse team met ingang van 20 september 2021 is versterkt met een derde instructeur, Joost Andeweg. Hierdoor is er op dit moment geen wachtlijst en kun je direct starten met rijles.
Joost is onze “Benjamin” en super enthousiast. Hij vindt het geweldig om zoveel mogelijk jonge mensen uit Zoetermeer en omstreken te leren autorijden en hen door middel van leuke en leerzame rijlessen aan hun rijbewijs te helpen.

Autorijles is een serieuze zaak, maar moet daarnaast ook leuk zijn. Daar streeft Autorijschool Koos Vlieger dan ook zeker naar. Al deze aspecten dragen bij aan ons  motto dat deze rijschool dé coach is voor uw en jouw rijbewijs!

Meer info over lessen? Klik hier!