BOVAG Garantie

  • Facebook

Garantie met BOVAG

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar rijlessen zijn een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een BOVAG rijschool krijg je die zekerheid. BOVAG rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode. Die schrijft onder meer voor dat de instructeurs hun deskundigheid op peil houden. En dat de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn. Je krijgt een duidelijke lesovereenkomst. En dan is er nog het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Met dit garantiefonds is het risico van vooruitbetaling verdwenen en heb je de garantie dat je vooruit betaalde lessen altijd krijgt. Wat er ook gebeurt. Zo ben je er zeker van dat je zonder zorgen goed leert autorijden.

Bij het aangaan van de lesovereenkomst moet je de volgende drie zaken krijgen:

  • Een ingevulde BOVAG-lesovereenkomst.
  • Een ingevulde leskaart. Op deze leskaart staat op welke datum het lespakket is gestart, hoeveel lessen reeds gegeven zijn en wat de aard is van het rijlespakket (aantal lessen, al dan niet inclusief examen, etc.).
  • Een bewijs van betaling.

 

Het volledige reglement van het BGF vind je hier.

Zeker van je zaak zijn; zo kennen mensen de BOVAG. Dat geeft jou als cursist nóg een belangrijke reden om je rijopleiding door BOVAG-rijschool Koos Vlieger te laten verzorgen!