Reviews

 • Facebook

371 Comments to Reviews

 1. Britt Masselink schreef:

  Super leuke lessen gezellige mensen hele leuke ervaringen dankjewel daarvoor!!

 2. Emma schreef:

  In 1x geslaagd bij Dennis goeie en leuke lessen bij hem
  Gehad en met plezier gereden.

 3. Jort Lucas schreef:

  Rijlessen bij Dennis zijn top. In 1x geslaagd bij hem. Geeft rustig en geduldig rijles en leert je de juiste dingen aan waardoor je in 1x wel kan slagen.

 4. Karsten schreef:

  Altijd goede les gehad van koos en nu geslaagd! Bedankt!

 5. Dave Smid schreef:

  Ik heb van Koos altijd perfect les gekregen en kreeg ook de uitleg die ik nodig had om te slagen. Het was ook fijn dat er nooit problemen waren met communicatie, en dat Koos altijd op tijd was. Bedankt Koos👍

 6. Esmee Jager schreef:

  In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij de lessen bij Koos! Er zit een fijne opbouw in de lessen en ik heb er super veel van geleerd. Dankzij de leerzame (maar ook zeker gezellige) lessen heb ik m’n rijbewijs gehaald. Thank you Koos!! 🙂

 7. Femke schreef:

  De rijlessen bij dennis waren super leuk en leerzaam.
  Dennis heeft erg veel geduld dat vond ik erg fijn.
  Bedankt voor de leuke lessen!

 8. Dylan Bergkamp schreef:

  Rijlessen met Dennis waren altijd gezellig en leerzaam.
  Alles gebeurt op je eigen tempo en er is goede begeleiding.
  Dennis is relaxed en vind het niet erg als je een foutje maakt maar zegt het wel.
  Dennis bedankt voor al je geduld en alle leuke en leerzame rijlessen!

 9. Amber schreef:

  Fijne lessen gehad bij Dennis. En in 1x geslaagd! Bedankt voor de leuke lessen! 🙂

 10. Bram ijlenhave schreef:

  De lessen bij dennis waren altijd super leuk er leerzaam! Dennis heeft veel geduld en vind het niet vervelend als je een foutje maakt. Dennis is ook erg flexibel en luistert goed naar je. Kortom een top Rijinstructeur. Bedankt Dennis!!!

 11. Bart schreef:

  Super rijlessen gehad bij Dennis en in 1x geslaagd! Zeker aan te raden👍🏻
  Bedankt Dennis super blij mee!

 12. Ruben Meems & Niels Meems schreef:

  Een hele fijne tijd gehad en bovenal gewoon een erg goede voorbereiding gekregen op het examen! De lessen met Koos zijn nooit saai: Elke les wel nieuwe handelingen uitvoeren, nieuwe verkeerssituaties opzoeken en leuke gesprekken met elkaar hebben. Koos is super duidelijk, in zijn uitleg van tevoren en bij het corrigeren van bepaalde handelingen. Als je er niks van bakt krijg je het bij Koos wel te horen, word je natuurlijk alleen maar beter van. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je moet doen om te verbeteren. Hierdoor zijn wij beide in 1 keer geslaagd! Dankjewel Koos je bent een topper!

 13. Sam Elting schreef:

  hele fijne tijd gehad met koos. heeft me op het perfect moment gebracht waneer ik moest afrijden.
  hij zegt gwn wat hij er van vind en daar hou ik van. lekker duidelijk. als het goed is is het goed en als het fout is is het fout.

 14. Esther Drenth schreef:

  Rijlessen met Koos waren altijd gezellig en leerzaam.
  Alles gebeurt op je eigen tempo en er is goede begeleiding.
  Dankjewel Koos! Voor alle rijlessen en gezellige uren samen

 15. Kylian Eberhard schreef:

  Koos hartstikke bedankt voor de rijlessen en natuurlijk voor mijn rijbewijs! Veel geleerd en gelachen. Er wordt heel duidelijk uitgelegd. Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Bedankt Koos!

 16. Celmar schreef:

  De lessen van koos waren altijd super gezellig, leerzaam niet alleen voor het auto rijden maar ook daar buiten. Koos geeft heel duidelijk aan wat er fout gaat en hoe het te verbeteren is. Koos, echt bedankt voor alles.

 17. Larenzo schreef:

  De lessen bij koos waren heel leerzaam en gezellig. Ik heb de lessen gezellig gevonden en leerzaam. En alle rijlessen is koos heel duidelijk met de lessen als je foutjes maakt. Koos probeert je altijd te helpen waar hij kan in de auto. Door de lessen en tips van koos heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald en echte aanrader. Dankjewel koos!!

 18. Jeroen Koster schreef:

  Dankzij de goeie lessen van Dennis ben ik een keer geslaagd! De lessen waren altijd gezellig maar ook zeer leerzaam, Dennis legt alles goed en rustig uit. Ik ben erg tevreden over de rijschool en over mijn rij instructeur Dennis!

 19. Justin schreef:

  Super rijlessen gehad, altijd op mijn gemak gevoeld bij Dennis. In één keer geslaagd😄

 20. Melissa schreef:

  Super rijschool! Altijd hartstikke gezellig in de auto met Dennis. De uitleg was altijd duidelijk. Ik werd al snel een zelfverzekerde bestuurder. Ik ben dan ook in 1x geslaagd! Absoluut een aanrader!

 21. Nina van het Hof schreef:

  Dankzij de fijne lessen van Dennis ben ik een keer geslaagd! De lessen waren gezellig maar ook erg leerzaam, Dennis legt alles goed en rustig uit. Ik ben zeer tevreden over de rijschool en over mijn ervaring met rij-instructeur Dennis!

 22. Jeroen schreef:

  Super fijne lessen gehad van Joost in Zoetermeer. Joost is super aardig en geeft fijn les. Hij blijft altijd rustig en geeft goede tips. Hij bereid je goed voor op je examen, zodat je goed weet wat je te wachten staat. Erg bedankt voor de leuke rijlessen.

 23. Allyson schreef:

  Hele fijne lessen gekregen van Joost! Al snel voelde ik mij vertrouwd bij Joost in de auto. Hij legt situaties duidelijk uit en heeft veel geduld. Ook kreeg ik een app waarin Joost mijn voortgang in bijhield en extra informatie in zette, erg fijn om te oefenen naast mijn rijlessen. Dankzij Joost in 1x geslaagd! Joost bedankt voor je geduld en de leerzame lessen! 🙂

 24. marit schreef:

  Ik heb rijles gehad bij Dennis en ben in 1x geslaagd! super blij mee 🙂
  Groetjes Marit

 25. Arwin schreef:

  Echt een top rijschool!
  Dankzij een goede samenwerking hier mijn rijbewijs gehaald. Alle rijlessen waren leerzaam en uitdagend. Koos is serieus, kritisch, alert, geduldig en rustig, er is ook zeker ruimte voor een grapje en lol of een goed gesprek in de auto. Dit alles maakte dat ik goed voorbereid en met vertrouwen ben begonnen met het examen, die ik in 1x heb gehaald!
  Dankjewel Koos!

 26. Mika van der Veen schreef:

  Super rijschool, altijd gezellig in de auto maar ook serieus.
  Door de rijlessen van Dennis geslaagd!
  Zeker een aanrader.

 27. Bjorn schreef:

  Echt een top tijd gehad tijdens het lessen bij Koos. De lessen zijn niet alleen erg leerzaam de gesprekken tijdens het lessen het geduld wat Koos heeft maakt hem tot een fijne rijinstructeur. Ik ben blij dat ik bij Koos heb mogen lessen en zou iedereen aanraden die nog moet beginnen met lessen om dat bij Koos te doen! Ik ga Koos zeker missen.

 28. Roos Raadsveld schreef:

  Top rijschool. Koos is een hele goede en gezellige rij instructeur. De lessen zijn altijd heel gezellig, maar vooral heel leerzaam.
  Maar ook heeft koos veel geduld en legt je alles goed uit ook als je het niet snapt legt hij het je nog een keer rustig uit. Ik heb hier echt met veel plezier gereden.
  Bedankt koos!!

 29. Michael R schreef:

  Ik ben ontzettend tevreden over mijn rijlessen bij Joost. Dit was een zeer prettige ervaring, leuke gesprekken gehad maar ook duidelijke uitleg gekregen. Tevens hebben ze ook een app waar je voortgang wordt bijgehouden. Maar ook punten waar je aan moet werken, komen hier in te staan met uitleg/theorie. Super fijn om buitenom je lessen te kunnen voorbereiden. Ik heb zowel mijn tussentijdse toets als praktijkexamen in een keer gehaald. Raad ook zeker aan om hier te gaan lessen!

  Dank je wel Joost!

 30. Idsert schreef:

  Leerzame en leuke lessen gehad met koos. Koos legt alles goed en helder uit, bedankt!

 31. Brian schreef:

  De rijlessen van koos en dennis waren superleuk en zeker een aanrader om deze rijschool te kiezen ze zijn heel vriendelijk en proberen je zo goed mogelijk te helpen bij jou rijlessen. Ze staan altijd klaar om je met extra dingen te helpen zoals tussentijdse toetsen of specefiek bij de dingen die jij nog lastig vind. ze helpen je met alles wat je nodig bent om je rijbewijs te kunnen halen en het zijn gewoon super leuke mensen om jou rijlessen te volgens ik zeg zekker doen. Super bedankt Dennis en koos voor de leuke tijd die ik hebt gehad bij jullie rijschool 👌

 32. Niels schreef:

  Onwijs fijne lessen gehad bij deze rijschool! Joost was mijn instructeur die jou heel erg op je gemak laat voelen en goeie duidelijke tips geeft! Super gezellige en leerzame tijd hier gehad!

  Echt een aanrader!!
  Bedankt Joost!!

 33. Dion de Vries schreef:

  Ik heb een gezellige en enorm leerzame tijd gehad met Dennis. De lessen hebben een mooie opbouw en er word veel aandacht gespendeerd aan belangrijke punten. Het rijden is altijd zeer comfortabel en ik heb veel geleerd! Vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Heel erg bedankt Dennis!

 34. Wessel schreef:

  Ik heb een hele fijne tijd gehad met rijlessen onder begeleiding van Joost. Vriendelijk, meedenkend en hij was er echt om je verder te helpen. Je leert rijden met zelfvertrouwen!

  Echt een aanrader om bij hem te gaan lessen! En neem ook een tussentijdse toets; het geeft je zoveel meer rust achter het stuur bij het echte examen.

 35. Jasper schreef:

  Ik heb ontzettend genoten van de rijlessen met Joost! Hij is rustig en laat de leerling vaak zelf de verkeerssituatie oplossen. Hij is erg goed in begeleiden en laat de leerling steeds op zichzelf reflecteren. Joost is in je geïnteresseerd en geduldig waardoor hij zelfvertrouwen geeft aan de leerling. Bedankt voor de leuke tijd samen Joost!

 36. Diederick Ebbinge schreef:

  De lessen van Dennis waren erg gezellig, maar ook zeer leerzaam. Beginnen bij het begin en een fijne opbouw tot aan het examen in de stappen die goed bij jou passen. Door deze manier van les geven ben óók ik in 1 keer geslaagd!!!

  Bedankt Dennis voor de leuke lessen!!

 37. Hester schreef:

  Ik heb rijbewijs gehaald bij auto rijsschool koos vlieger. Ik heb altijd met plezier rijlessen gehad. Eerst bij Taco Groenewegen (was altijd super gezellig en met taco) en ik heb het afgemaakt bij Joost, omdat taco met pensioen ging. Ik werd super goed opgevangen bij Joost en we gingen gelijk verder waar ik gebleven was. Elke les had Joost een doel waar we aan gingen werken en kreeg ik een goede uitleg met wat ik moest doen. Kortom ik heb het altijd als heel prettig ervaren en ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

 38. kaylee schreef:

  Koos bedankt voor de fijne leerzame en geduldige lessen. Ik hoop nu te genieten van van rijbewijs die ik dankzij jouw in 1x behaald heb.

 39. Ivor schreef:

  Goede, effectieve en leuke rijlessen gehad van Dennis, hierdoor in 1x geslaagd!

 40. Céline Schouten schreef:

  Als je besluit te willen gaan beginnen met rijles nemen, is het nog best lastig kiezen bij welke school je dat dan moet gaan doen, een kennis was erg te spreken over Koos Vlieger, dus had ik een proefles aangevraagd, en dat beviel inderdaad! Rijinstructeur Joost heeft mij helemaal geleerd om geen gevaar op de weg te zijn. Dat was gezellig, leerzaam, we hebben goeie gesprekken gehad en veel gelachen. Joost is oprecht geïnteresseerd, rustig, geeft je goeie kritiek en een zelfverzekerd gevoel waardoor ik nu alleen de weg op durf!
  Topper, bedankt voor alles! Ik kijk terug op een leuke/leerzame tijd, en zou het je echt gunnen als er over een paar jaar ‘onderweg met Andeweg’ door de straat rijd 🙂
  Het beste

  Groetjes Céline

 41. Thijs schreef:

  Ik heb ontzettend genoten van de rijlessen met Joost, hij is rustig, sympathiek en levert ontzettend goede feedback op je hoe je in het verkeer deelneemt. Dankzij Joost heb ik mijn rijbewijs te pakken!.

  Overigens heb ik spoedig contact met de rijschool bij vragen en afspraken, de service was top!

  ,
  Thijs

 42. Dylan Buis schreef:

  In 1 keer geslaagd, dankzij het geduld van Joost. Ik was denk ik niet de makkelijkste leerling. Vond de rijlessen niet leuk. Dit lag zeker niet aan Joost maar vond het zonde van mijn tijd. Afgelopen week alles op alles gezet. Joost zijn agenda vrij gemaakt voor mij en uren gemaakt met resultaat!
  Bedank voor het eindeloze geduld Joost! Mijn zus ook in 1 keer geslaagd bij Koos…. dus absoluut een aanrader deze rijschool en in mijn geval inclusief rij instructeur Joost.

 43. Thijs schreef:

  Ik heb fantastische rijlessen kunnen volgen bij Joost, hij is een rustige aardige rijinstructeur met veel geduld en goed advies. Ik heb dankzij zijn goede doorzetvermogen mijn rijbewijs kunnen halen.

  Dankjewel Joost!

  – Thijs

 44. Manon Groefsema schreef:

  Ontzettend leerzame en gezellige lessen gehad met koos. Met genoeg zelfvertrouwen naar het examen gegaan. Achter het stuur veel gelachen! In een keer geslaagd bij koos!!

 45. Silvian schreef:

  Zelf heb ik les gehad van Dennis. De lessen vond ik fijn en bij de eerste keer klikte het direct. Goede uitleg en lessen op het tempo die bij je past. Tussendoor een grapje maken kan bij Dennis ook zeker! Na eerst wat getwijfeld te hebben heb ik er toch voor gekozen om een tussentijdse toets te doen. Dit heeft mij heel erg geholpen. In de weken tussen de tussentijdse toets en het examen heeft Dennis mij scherp gehouden op de tips die gegeven waren door de examinator. De laatste paar dagen voor het examen begon in aan mijzelf te twijfelen of ik het wel kon. Dennis motiveerde mij weer waardoor ik er steeds meer vertrouwen in kreeg en in 1x ben geslaagd! Rijschool Koos Vlieger vind ik dus zeker een aanrader!

 46. Annemaj Drent schreef:

  De lessen bij Koos waren altijd gezellig maar ook van hoge kwaliteit ! Hij nam de tijd voor je en legde alles uit op zijn manier waardoor je het sneller begreep. Als je nog een leuke rijschool zoekt van hoge kwaliteit, zit je bij rijschool Koos Vlieger zeker op je plek! Het hoge slagingspercentage die deze rijschool op zijn naam heeft staan wordt ook zeker waar gemaakt.

 47. Danique schreef:

  Ik ben de eerste keer gezakt, tweede keer geslaagd! Enorm goeie lessen van Joost, hij gebruikte ook instructiekaarten heel fijn om ook een plaatje bij te hebben. Was natuurlijk ook enorm gezellig in de auto!! Echt toplessen gehad van Joost!’

  Bedankt Joost!

 48. Iris schreef:

  Koosvlieger is een goeie rijschool.De lessen waren van kwaliteit, heb veel geleerd hier van. Bedankt Dennis !

 49. Linsy schreef:

  Ik ben begonnen bij taco toen helaas 1 keer gezakt. Toen kreeg ik Joost ik vond die lessen heel prettig en de uitleg van Joost vond ik ook heel fijn, hij gebruikte instructiekaarten en zo begreep je goed wat die bedoelde. Bij Joost ben ik 1 keer geslaagd en wil je daarvoor ook bedanken!

 50. Carolina Felix schreef:

  Lessons with Joost were always nice. He helped me overcome the fear of driving in the Netherlands and I feel confident now. He was patient and gave me all tips and tricks for success. I pass on my first try. Yaay! Thanks, Joost!

 51. Loïs schreef:

  De lessen met Dennis waren heel gezellig en effectief, want ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald binnen een korte periode.

 52. Nynke schreef:

  Goede rijschool! Ik heb les gehad van Dennis en met plezier alle lessen gedaan. Duidelijke, rustige en prettige lessen waarbij er aandacht is voor de leerling, het aanleren van het rijden en het toewerken naar het examen. Uiteindelijk in 1x geslaagd door de goede begeleiding en heel erg blij mee!

  Heel erg bedankt!

 53. Melvin schreef:

  Ik heb rijles gekregen van Taco. Vol vertrouwen liet hij mij mijn eigen fouten maken, zodat hij op basis van mijn ervaringen kon bijsturen. Ik ben erg blij met de positieve en geduldige manier waarop Taco les geeft. Hierdoor zit ik momenteel met een zelfverzekerd en gerust gevoel achter het stuur. Zeker een aanrader!

 54. Jari de raad schreef:

  Dankzij de rijlessen van joost heb ik vrijstelling gekregen op mijn bijzonderen verrichtingen door het behalen van mijn tussen tijdse toets, daarna ben ik ook in 1x geslaagd voor mijn praktijk! De rijlessen van joost zijn erg leuk en gezellig en zeker heel leerzaam, alles wordt op een goede en rustige manier uitgelegd en als je iets niet snapt wordt er alle aandacht aan besteed totdat je het wel snapt. Ik wil de rijschool koos vlieger en joost zelf super bedanken voor de leuke en leerzamen lessen. Als je nog een rijschool zoekt… is dit zeker een aanrader!

 55. Annemarijn schreef:

  Koos Vlieger is een goede rijschool waarbij de lessen van kwaliteit zijn. Dennis is een duidelijke en rustige instructeur. Ik heb met plezier mijn lessen gevolgd en in 1 x geslaagd. Bedankt Dennis!

 56. Evelien schreef:

  Gewoon in 1x geslaagd! Dankzij de goeie en gezellige lessen van Joost. Alle lessen waren erg leerzaam, leuk, gezellig en echt gericht op jou. Alles gaat op jou tempo en als je iets niet snapt, wordt er de tijd genomen totdat je het wel begrijpt. Ik heb geen enkele les met tegenzin gereden. Echt een aanrader!

 57. Lisanne Eilander schreef:

  Elke les genoten bij taco in de auto. De ritten waren altijd gezellig en vol vrolijkheid. Taco is super lief en weet goed en duidelijk alles uit te leggen. Hij geeft je veel vertrouwen in de auto en weet precies wat je nodig hebt om beter te worden. De eerste keer zakken zorgde voor twijfels maar met de hulp van Taco kwam het weer helemaal goed en ben ik de tweede keer geslaagd. Ik ben super dankbaar voor mijn ervaringen bij Koos Vlieger!

 58. Levi Dekker schreef:

  Ik heb altijd ontzettend genoten van de lessen met Koos! Hij kon altijd precies de balans tussen een stevige aanpak en een zachte hand. We hadden altijd gespreksstof en zo werd elke les niet alleen keigoed, maar ook gewoon hartstikke gezellig. Dankjewel Koos, we hebben er wat moois van gemaakt 🙂

 59. Roos Ottens schreef:

  Ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs bij Koos heb mogen halen! Ik heb altijd met veel plezier mijn rijlessen bij Koos gevolgd! De rijlessen waren altijd ontzettend leerzaam en daarnaast ook gezellig! Je krijgt veel hulp en aandacht, Koos weet precies wat je nodig hebt! Koos ontzettend bedankt voor al je hulp!

 60. Tygo schreef:

  Wat een goede uitleg krijg je snap je het niet laten ze het je even zien. Altijd gezellig in de auto. Ben in 1x geslaagd dus dan weet je al dat het goed is toch.

 61. Bas Blankert schreef:

  Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald. Joost Andeweg heeft mij door de maanden heen goed les gegeven waardoor ik in één keer mijn rij-examen heb weten te halen. Ook heeft Koos Vlieger zelf nog een keer een les meegereden wat erg beviel. Deze rijschool en rijleraar raad ik dan ook enorm aan aan iedereen die zoekende is.

  Bedankt voor de lessen!

 62. Krijn Bakker schreef:

  Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Koos Vlieger en ben door goede begeleiding met het eerste praktijk examen geslaagd, ook waren de lessen gezellig en zou ik Koos Vlieger aanraden. Bedankt Taco!

 63. Kay schreef:

  Fijne rijschool leuke lessen en leuke instructeurs egt een aanrader Dennis is een leuke instructeur altijd rustig

 64. Rick Bos schreef:

  Yess! In een keer geslaagd door de leuke en zeer leerzame lessen van Dennis, Dennis was streng waarnodig en had altijd wel een grapje klaar. Bedankt Dennis en Koos voor de leuke lessen en tot op de weg.

 65. Mex schreef:

  Ik heb afgelopen donderdag dankzij Taco mijn rijbewijs gehaald! De lessen waren leerzaam en serieus wanneer het nodig was, maar het was altijd leuk, gezellig en ik heb enorm kunnen lachen met Taco. Taco bedankt voor de leuke rijlessen en Anneke bedankt voor al het geregel rondom mijn examen!

 66. Jarno Rietman schreef:

  Dankzij Taco ben ik vandaag na 26 lessen geslaagd!! Hele fijne instructeur en erg leuk om naast te zitten. Het is altijd heel gemakkelijk om een les in te plannen en leren doe je zeker!
  Taco, bedankt.

 67. Melany van der graaf schreef:

  Vandaag op 11-04-22 ben ik in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik was opzoek naar een rijschool waar ik versneld mijn rijbewijs kon halen en dat kon bij autorijschool koos vlieger. Altijd had ik weer zin om te gaan lessen en dit mede dankzij Dennis staal. Hij hielp me onwijs goed met de lessen en zorgde dat ik rustig bleef op de momenten dat ik wat gestresst raakte. Je kon altijd met hem lachen en goede gesprekken voeren. Echt een top gozer en hoop dat die nog veel meer mensen mag helpen met zijn/haar rijbewijs. Ben hem onwijs dankbaar, dankjewel Dennis.

 68. Heleen van Hout schreef:

  Ik ben afgelopen week meteen voor de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik dank dit helemaal aan de prettige manier waarop ik van Taco les heb gekregen. Hij deed dit op zo’n fijne en humoristische manier dat het altijd gezellig was in de auto. Ik heb erg veel van hem geleerd en ga dit nu ook toepassen. Taco hartelijk dank voor de goede zorgen van de afgelopen tijd.

 69. Amy schreef:

  Afgelopen week ben ook ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik weet mijn eerste rijles nog goed, want wat vond ik het spannend. Eenmaal in de auto stelde Taco me meteen op mijn gemak. Taco houdt van humor, is kritisch wanneer nodig en legt alles goed uit. De rijlessen waren altijd erg gezellig, ik ga de lessen missen. Heel erg bedankt Taco!! En Anneke, bedankt voor het regelen van de overige zaken!

 70. Miro schreef:

  Ik heb altijd met plezier gereden met Jan Willem! De lessen waren zowel heel leerzaam als gezellig. Ik heb de communicatie altijd prettig gevonden en het inplannen verliep dan ook altijd erg flexibel. Zowel de tussentijdse toets als mijn examen in één keer gehaald! Super bedankt Jan Willem!

 71. Daan schreef:

  Top rijschool! Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij de lessen van Koos! Altijd een goede balans tussen gezelligheid en serieusheid, wat lessen heel fijn maakt. Door zijn lange ervaring krijg je erg veel vertrouwen in zijn kundigheid, wat lessen een stuk rustgevender maakt! Dankjewel Koos!

 72. Manon Kooman schreef:

  De rijlessen bij Taco waren altijd super leuk een leerzaam! Het heeft mij even geduurd, maar mede door Taco mijn rijexamen in 1 x gehaald! Een ontzettend fijne en leuke sfeer, maar ook professioneel. Alles gaat op eigen tempo en de lessen worden op jou persoonlijk aangepast. Ik ga het wekelijkse lesuurtje met Taco wel missen. Echt een aanrader!! Bedankt voor alles Taco! En Anneke bedankt voor het regelen van alle zaakjes!!

 73. Niek Gouweleeuw schreef:

  De lessen die ik bij Jan Willem heb gevolgd, waren heel fijn. Vanaf de eerste les zorgde hij al voor een ontspannen sfeer in de auto, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Het was gezellig, maar bovenal leerzaam. Zijn mensenkennis stelt hem in staat snel een goede indruk van je te krijgen, waardoor hij de lessen kan aanpassen op een manier die voor jou het beste werkt.
  Deze rijschool is zeker aan te raden als je van gezelligheid houdt, maar ook goed resultaat wil zien!

  Bedankt voor de leuke uren achter het stuur 🙂

 74. Kai schreef:

  Lessen met Jan-willem waren nooit saai. Hij blijft positief en zal nooit terug deinsen voor leuke grapjes. Vooral als je wat gespannen bent. Lessen waren vooral uitdagend en ook zeker leerzaam. Als je haast hebt om je rijbewijs te halen, dan is hij zeker niet beroerd om je daarbij te helpen. Ook niet om verzoek nummer op te zetten 😉 Voor de mensen die nog moeten beginnen. Je zal op eerste oogvlak niet verwachten.

  Resultaat mocht er zeker wezen. Op 28 januari had ik mijn rij-examen in één gehaald.

 75. Joep van der Linde schreef:

  Door de goede en gezellige lessen van Koos, ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

  Koos leert je op een leuke en goede manier auto rijden. En geeft altijd goed aan wat je goed doet en geeft je tips hoe je iets beter zou kunnen doen. Hij is Positief ingesteld en blijft altijd rustig.

  Ik zal zeker Koos Vlieger aanraden!

 76. Gijs van Male schreef:

  Altijd een fijne tijd gehad bij Jan Willem. Vanaf moment 1 gezellig gehad en Jan Willem wist me altijd vertrouwen te geven. Elke les was een goede uitdaging en we gingen soepel door alle stof. Altijd netjes met afspraken en dergelijke. In 1 keer mijn rijbewijs weten te halen, helaas zal ik zal de gesprekken en geintjes in de auto de komende periode wel missen ;). Een echte aanrader voor als je een rustige, sociale en goede rijleraar zoekt.

 77. Loes Pieterse schreef:

  Ik heb een hele positieve ervaring gehad bij deze rijschool. Mijn instructeur, Taco, was super duidelijk in zijn instructies waardoor ik optimaal kon presteren.

 78. Maartje van der Heiden schreef:

  Als aller eerst wil ik Taco bedanken voor de vele lessen die wij met elkaar hebben doorgebracht, waarin hij mij heeft geleerd auto te rijden. Taco was altijd gezellig, vrolijk en leuk om mee te praten. Wat ik heel fijn vond is dat Taco ook erg kritisch was. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu relaxed en veilig de weg op kan. Het heeft me even gekost, maar dankzij Taco kan ik morgen eindelijk mijn rijbewijs ophalen!

 79. Yet Oosterlee schreef:

  Ik ben afgelopen woensdag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs door Jan-Willem. De rijlessen van Jan-Willem waren erg leerzaam en gezellig dat ik het bijna jammer vind dat ik nu geen rijles meer heb, haha. Mijn examen was erg relaxt en eigenlijk zelfs gezellig. Ik wist al voordat ik terugkwam bij het CBR dat ik was geslaagd en mocht de uitslag dan ook zelf tegen mijn rij-instructeur zeggen. Zonder Jan-Willem was ik niet zo goed voorbereid geweest voor mijn examen. Ik zal hem aan iedereen aanraden!

 80. Kite Beuvink schreef:

  De lessen bij Taco zijn echt top. In het begin is het natuurlijk wel serieus, omdat je nog veel moet leren. Maar elke les wordt het steeds gezelliger. Ook leer je op de perfecte manier te rijden, ben daardoor ook in een keer geslaagd. Aanrader om hier bij Taco je lessen te nemen!

 81. Marlieke schreef:

  Afgelopen woensdag in 1x geslaagd bij Taco. De lessen van Taco waren altijd heel leerzaam, duidelijk en super gezellig! Taco is heel erg geduldig en legt alles super duidelijk uit en geef je vertrouwen. Dit zorgde dat ik me op mijn gemak voelde. Ook kon je altijd gezellig kletsen met Taco en hebben we heel veel gelachen. Dit maakt het rijlessen geen straf ;)!
  Als ik Taco moet omschrijven dan zou ik zeggen dat: Taco echt een soort opa figuur is. Een hele lieve, behulpzame, grappige, gezellige man.
  Ik ben Taco heel erg dankbaar voor alle leuke, gezellige, leerzame lessen en voor het geduld wat hij had met mij, want heb er best een tijdje over gedaan. Daarnaast ben ik hem ook dankbaar vertrouwen dat ik kreeg en alle gezelligheid in de auto.
  Naast Taco ben ik zijn vrouw Anneke heel erg dankbaar voor het regelen van alle toetsen en examens! En voor het feit dat Taco nadat hij de pensioenleeftijd was gepasseerd nog door mocht gaan met rijles geven ;)!!
  Lieve Taco en Anneke,
  Heel erg bedankt voor alles!! En ik ga de rijlessen en jullie missen!
  En geniet vanaf de zomer van jullie welverdiende pensioen!!

 82. Jesse Rosing schreef:

  Voor iedereen die graag een rijbewijs wil halen, is dit echt de rijschool waar je heen moet gaan. De lessen waren altijd super leuk en heel erg leerzaam. Koos blijft altijd erg rustig en neemt voor elk onderdeel voldoende de tijd waardoor je erg goed voorbereid je rijexamen in gaat.

 83. Tom schreef:

  Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij de rijlessen van Taco. Ondanks wat tegenslagen in het proces, zoals Corona en een hersenschudding, heb ik alle tijd gekregen die ik nodig had en ging ik met vertrouwen het examen tegemoet. Ik ben ontzettend blij met de rijschool en vond Taco een erg fijne instructeur, zeker een aanrader!

 84. Nynke schreef:

  Vandaag in 1 keer geslaagd door de goede, leerzame, maar ook gezellige lessen bij Koos! Het was altijd duidelijk en ik kreeg alles goed en op eigen tempo uitgelegd. Ik heb geen enkele les als vervelend ervaren. Ik raad Koos dan ook zeker aan!

  Bedankt voor alles!!

 85. Milou schreef:

  Vandaag mijn rijbewijs mogen halen 2e keer. Altijd fijne lessen gehad bij Koos en door de hardop denk methode geslaagd. Wat ik eerst heel eng vond om te doen. Nogmaals bedankt voor alle leerzame lessen.

 86. Roos schreef:

  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de leerzame en gezellige lessen van Koos! Tijdens de lessen gaf hij altijd duidelijke aanwijzingen en verbeterpunten, maar ook geeft hij het aan wanneer je het goed doet! Koos is zeker een aanrader 🙂

 87. Age Francke schreef:

  Ondanks dat autorijden op zichzelf, zeker in het begin, niet mijn favoriete bezigheid was heb ik het altijd ontzettend naar mijn zin gehad met Taco als instructeur. Hij kent de auto en het CBR van binnen en van buiten en is daarmee in staat je perfect voor te bereiden op je examen. Absoluut geen spijt van mijn keuze om hier lessen te volgen. Dankjewel voor de prettige leeromgeving Taco!

 88. Ana Barbosa do Nascimento schreef:

  In één keer geslaagd dankzij de goede rijlessen van Koos! Ik kon rustig op mijn eigen tempo leren en hij heeft me alles uitgelegd op een manier waarop ik het goed begreep. Ook had ik het altijd heel gezellig gehad tijdens de lessen! Rijlessen bij Koos is dus echt een aanrader.

  Bedankt voor de leuke en gezellige lessen Koos!

 89. Boris de Wilde schreef:

  Ik heb les van Taco gehad. Iemand die ervoor zorgt dat je ondanks dat je zeer zenuwachtig bent voor het rijden je toch goed op je gemak voelt in het verkeer. Hij is kritisch, zorgt voor een luchtige sfeer in de auto en is een goede leermeester.
  Door de goede lessen ben ik in 1 keer geslaagd.

 90. Collin Arendse schreef:

  Ik heb m’n lessen bij Taco gevolgd, fijne instructeur die zegt waar het op staat. Fijne manier van lessen. Altijd vrolijk wat een fijne sfeer creëert. Ik ben ook in 1 keer geslaagd!!

 91. Sem van Schie schreef:

  Ik heb bij Taco gelest en oneglofelijk hoe leuke gesprekken wij altijd hadden! Ik vond het dan ook altijd weer leuk als ik aan de beurt was met rijlessen! Hij legde alles goed uit. En niet alleen dat hij was ook kritisch zodat je aan je mindere punten kon werken! Kortom. Als je een rijschool zoekt. Kies deze!!!

 92. nick schreef:

  Super rijschool! Ik heb nu zo juist mij rijbewijs gehaald bij Koos vlieger. Mij instructeur was Jan Willem het was altijd gezellig en zeker leerzaam. Het is een zeer goede rijschool zeker een aanrader!!!!

 93. Romy schreef:

  Super rijschool! Zelf les gehad van Jan-willem en altijd erg leerzame rijlessen gehad!
  Door een goede voorbereiding in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader!!

 94. Olivia schreef:

  Wat een super rijschool! Ik heb zelf les gehad in Zoetermeer bij Jan-Willem en ik kan me geen betere instructeur voorstellen. De lessen waren erg leerzaam, ontspannen en ik ben altijd goed geholpen om “de rust in de auto te houden.” De goede voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat ik in een keer ben geslaagd. Kortom, ik kan het aan iedereen aanbevelen!

 95. Maaike Schrijver schreef:

  De lessen met Jan Willem waren een perfecte balans tussen gezelligheid en leerzaam! Aan elke les zat een thema om zo goed mogelijk te verbeteren op die vaardigheid. Dit zorgde voor structuur in de les en gaf een goed beeld van waar je staat in de rijopleiding, wat erg fijn was. Jan Willem is geduldig, eerlijk en geeft zeer duidelijk uitleg. Mede hierdoor en hoe gezellig en veel Jan Willem kan kletsen hing er altijd een fijne sfeer in de auto. Ik had mij geen betere instructeur kunnen voorstellen om in één keer mijn rijbewijs te halen! Dankjewel Jan Willem!!!

 96. Eliane schreef:

  Ik vond het eerst doodeng om achter het stuur te zitten, maar dankzij Taco heb ik mijn rijbewijs gehaald en rij ik nu met plezier! De lessen zijn serieus, gaan in jouw tempo en daarnaast is er genoeg ruimte voor een goede dosis humor. De lessen van Taco zijn ontspannen, leerzaam en leuk. Bedankt Taco (en natuurlijk je lieve vrouw) voor het lachen, de wijze lessen en natuurlijk de leuke en leerzame lessen!

 97. Rogier schreef:

  De rijlessen bij Taco waren altijd heel gezellig en leerzaam! Ik ga zeker de gesprekken missen die we altijd hadden. Heel erg bedankt voor de leuke tijd en de fijne lessen! Ik ga zeker van m’n rijbewijs genieten. Bedankt Taco!

 98. Stijn Scheper schreef:

  Geweldig lessen bij Koos. Geeft rustig les en kan duidelijk vertellen wat en hoe iets gedaan moet worden. Door koos in 1x geslaagd! Echt een aanrader!

 99. Coen Deen schreef:

  Koos heeft mij geholpen om mijn rijbewijs in 1x te halen. De rijlessen waren altijd als zeer prettig ervaren; duidelijke opdrachten en instructie.

 100. Franka Hofman schreef:

  Vandaag in 1x geslaagd! Koos geeft heel erg rustig en duidelijk les, en hij geeft ook altijd aan wanneer je iets goed doet wat fijn is omdat je daar meer zelfvertrouwen van krijgt. Heel erg bedankt voor alle goede rijlessen!! 😁

 101. Chayen schreef:

  Toen ik aan mijn rijopleiding begon bij Jan-Willem in Zoetermeer had ik er totaal geen zin in en was ik super onzeker.
  Door het toedoen van Corona moest ik gedwongen stoppen met mijn opleiding wat mijn motivatie soms stevig op de proef heeft gesteld. Zo werd mijn tussentijdse toets iedere keer uitgesteld, gelukkig was ik door de duidelijke lessen van 1,5 uur goed voorbereid waardoor ik in 1x keer ben geslaagd voor de toets. Dit heeft mij veel vertrouwen gegeven waardoor mijn plezier tijdens het rijden toenam en ik afgelopen week dan eindelijk ben geslaagd!! Door het doen van een tussentijdse toets heb ik veel tijd gehad om het rijden en de auto volledig onder de knie te krijgen. Dit in combinatie met de afwisselende lessen en de standaard radio 2 heeft ervoor gezorgd dat ik niet ben gestopt met rijden maar ben doorgegaan met mooi resultaat!

 102. Martijn schreef:

  Het was altijd gezellig om bij Koos in de auto te zitten en hij leert je autorijden op een manier die bij je past. Je weet zeker dat je goed voorbereid naar het examen gaat en een goede kans maakt om te slagen. Ook voor een eventueel herexamen hoef je je geen zorgen te maken. Alles wordt goed geregeld onder een goede sfeer.
  Dankjewel Koos!

 103. Frank schreef:

  Koos Vlieger heeft mij leren rijden! Het was elke les leerzaam had alle geduld en altijd donders gezellig in de auto!
  Koos Vlieger bied kwaliteit ik kon me geen beter rijschool wensen!
  Ik raad Koos bij iedereen aan.

 104. Kasper Strating schreef:

  Beste lezer,

  Om mijn rijbewijs te halen ben ik begonnen met rijlessen bij Koos in Nieuw-Buinen. Tussen de rijlessen door zit een goeie samenhang. Af en toe miste ik wel een lesdoel/focuspunt bij enkele lessen(dit kan je als leerling natuurlijk ook zelf aangeven). Maar door de grote tijdsperiodes waar er geen lessen waren i.v.m. Corona waren enkele lessen (volgens mij) ook bedoeld om het rijgevoel weer op te pakken. Tijdens de les was het altijd een gezellige babbel, waardoor jij als leerling fijn en rustig in de bestuurdersstoel zit. Koos legde alles sterk uit met soms visuele ondersteuning. Het theorie boek dat je bij de pakketten erbij kan kopen raad ik iedereen aan. De opbouw is erg sterk gezamenlijk met de online toetsen met goeie feedback kan je werken aan de punten en hoofdstukken die je minder snapt. Kortom, Rijschool Koos Vlieger was een fijne rijschool met een mooie lesopbouw en fijne babbels. Ik heb alle lessen met genot gereden en wens de instructeurs en leerlingen nog veel veilige kilometers!

 105. Bink schreef:

  Ik heb altijd met veel plezier gereden bij Taco. Voelde mij altijd op mijn gemak en ben er nu voor mijn gevoel echt klaar voor om zelfstandig de weg op te gaan. Dankjewel Taco!

 106. Sièrra schreef:

  Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Taco. Dankzij Taco heb ik mijn rijbewijs binnen 1 jaar gehaald! Ik heb altijd met plezier gelest en heel veel geleerd. Taco heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit. Het is zeker een aanrader om bij hem lessen te volgen! Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen Taco en Anneke bedankt voor het regelen van de overige zaken!

 107. Angelo schreef:

  De lessen bij koos hebben me heel erg geholpen met het behalen van mijn rijbewijs de lessen waren leuk en leerzaam en vooral veel geduld leuke opleider en een tof karakter ik had me geen betere opleider had ik me niet kunnen wensen heel erg bedankt koos en ik zie je snel op de weg!!!

 108. Laura Eilander schreef:

  Lieve Taco,
  Een betere opleider had ik me echt niet kunnen wensen! Ik heb altijd enorm van de lessen genoten. Hij stelde me enorm op mijn gemak en had veel geduld. Hij wist precies op welke manier hij mij het rijden het best kon leren.
  Hij gaf me de ruimte en tijd om zelfvertrouwen achter het stuur te krijgen en daarom kijk ik nu enorm uit naar alle aanstaande kilometers die me te wachten staan. Ik heb nooit een saaie les bij Taco gehad en kon altijd enorm met hem kletsen! Ik ga de gezelligheid stiekem wel missen. Bedankt voor alles Taco!!!!!

 109. Anne schreef:

  Heel tevreden over mijn rijlessen bij Taco! Niet alleen de begeleiding was heel fijn (helder, duidelijk maar vooral ook met rust en aandacht voor mijn spanningen of onzekerheid tijdens het rijden) maar ook de kwaliteit van de lessen waren goed. Er is aandacht voor je sterke en minder sterke punten en Taco geeft je ruimte om fouten te maken en te leren, zonder je hierbij in het diepe te gooien. Kortom, zeker aan te raden!

 110. Harm schreef:

  De lessen met Taco waren altijd gezellig. Hij laat je overal rijden en is nooit hetzelfde. Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten tijdens het lessen.

 111. Tim schreef:

  Ik heb m’n lessen bij Taco gevolgd, fijne instructeur die zegt waar het op staat. Fijne manier van lessen. Altijd vrolijk wat een fijne sfeer creëert

 112. Marjolein Gösgens schreef:

  Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Taco en was zeer tevreden. Het was altijd gezellig bij Taco in de auto en hij was altijd in voor een praatje, maar wanneer ik me wilde focussen of een lastige situatie naderde, wist hij ook dat hij even stil moest zijn. Wat ik vooral fijn vond, was dat Taco alles rustig uitlegt en heel veel geduld met je heeft en was ik de volgende les weer iets vergeten, legde hij het graag nog een keer uit. Taco plant een examen alleen als hij er vertrouwen in heeft dat je kan slagen en met succes want ik ben in een keer geslaagd. Ik zou de rijschool zeker aanraden en wil Taco bedanken voor de leuke rijles uurtjes!

 113. Maaike schreef:

  Ik heb mijn rijlessen bij Taco gevolgd en kan dit zeker aanraden. Zeker ook als je erg gespannen bent. Daar had ik na een aantal lessen al geen last meer van! Hij laat je geen examen doen als je er nog niet klaar voor bent, dus als je examen doet weet je dat je het kan.

 114. Wessel schreef:

  Ik heb mijn rijbewijs behaald bij Jan Willem. Jan Willem is een erg gezellig en sociaal persoon. Ik vond dit best belangrijk en de rijlessen waren ook zeker gezellig. Mijn rijbewijs halen duurde misschien wat langer dan gepland uiteindelijk heb ik hem toch behaald en ben hier uiteraard erg blij mee. Ik zou Jan Willem ook zeker aanraden als instructeur!

 115. Kimberley bakker schreef:

  De lessen bij Koos waren altijd super leuk! Hij is heel rustig in de auto. Geeft ook altijd aan wat je verbeterpunten zijn en waar je op dat moment nog goed moet om denken. De lessen zijn ook echt leerzaam en het hele proces naar mijn rijbewijs toe was altijd fijn. Ik heb ook een tussentijdse toets gedaan dat is ook echt aan te raden om in je pakket te nemen. Het helpt je echt waar je op dat moment staat met de lessen. Ik ben dan niet in één keer geslaagd maar de lessen na dat ik gezakt was hebben ook echt geholpen. Daarom ben ik nu ook geslaagd!!! Bedankt Koos voor de onwijs leuke en leerzame lessen.

 116. Roos schreef:

  De lessen bij Taco waren altijd erg leerzaam en gezellig! Taco is een hele goede en aardige instructeur die veel geduld heeft. Ondanks dat het even knokken was is het me door de hulp van Taco uiteindelijk toch gelukt! Heel erg bedankt Taco.

 117. Floor schreef:

  Het afgelopen jaar super leuke en leerzame lessen gehad van Taco Groenewegen. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Taco is heel geduldig, eerlijk, betrokken en altijd stipt op tijd. Heel erg bedankt voor alle lessen Taco, en Anneke voor het afhandelen van de overige zaken! Dankzij deze 2 toppers binnen 29 lessen mijn rijbewijs gehaald!

 118. Maxime van der Sande schreef:

  Ik ben via via terechtgekomen bij Jan Willem en ik ben onwijs blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool. Ik ben altijd met plezier de auto ingestapt, ik zal de gezelligheid zeker niet vergeten. Naast de gezellige gesprekken tijdens het rijden was het natuurlijk ook heel leerzaam, vandaar dat ik in 1x heb kunnen slagen voor mijn rijbewijs! Jan Willem is altijd stipt op tijd, neemt goed de tijd voor zijn uitleg en heeft echt geduld voor je. Zeker een aanrader dus! 🙂

 119. Gilbert Spillenaar schreef:

  Vandaag geslaagd door de lessen van Taco. Ik zou Taco zeker aanraden hij heeft ervoor gezorgd dat het rijden er goed inzit waardoor ik nu met een fijn en veilig gevoel de weg op ga. Heel erg bedankt!!

 120. Janicy Schook schreef:

  In 1x geslaagd!
  Ik ben bij deze rijschool gekomen vanwege mijn zus. Het was altijd super gezellig met Taco in de auto. Leuke praatjes, franse muziek en we reden vaak langs hele mooie plekken waarbij Taco altijd wel wat leuks kon vertellen. Ik vond het een hele fijne manier van leren autorijden omdat je vanaf je eerste rijles eigenlijk al gelijk alles leert. Ook is Taco altijd stipt optijd wat heel erg fijn is. Taco legt alles duidelijk uit en als je een foutje maakt is dat geen probleem dan doen we het gewoon nog een keer. Ik heb altijd gelachen in de auto met Taco. Ik raadt deze rijschool zeker aan het is namelijk een hele goede en betrouwbare rijschool. Heel erg bedankt voor het lessen Taco en voor het regelen van alles Anneke.
  Ik ga het wel missen!

 121. Mariska Rietman schreef:

  Taco’s lessen zijn leerzaam en gezellig, hij is precies de juiste hoeveelheid kritisch en toch relaxt. Altijd stipt op tijd, met een planning voor jouw les. Ik zelf had nul verstand van auto’s en ik was gespannen voor de eerste les, waarop Taco begripvol reageerde en me snel liet zien dat dat nergens voor nodig was! Daarom zou ik hem ook aanraden voor mensen met bijvoorbeeld faalangst. Heel erg bedankt Taco!

 122. Jorrick Hulshof schreef:

  Altijd hele fijne lessen gehad bij Koos. Altijd rustig en duidelijk wat de verbeterpunten waren. Ook met de tijden van de lessen is Koos heel flexibel. In 1 keer geslaagd dus ik zou Koos Vlieger zeker aanbevelen.

 123. Liza Hofmeijer schreef:

  In 1x geslaagd!!
  Super fijne lessen en hele goede begeleiding!
  Koos heeft veel geduld en legt alles goed uit.
  Zeker een aanrader!!

 124. Romy Rook schreef:

  Alles heb ik te danken aan Taco en Anneke Groenewegen!! De collega’s van koos vlieger in Zoetermeer. Wat een toppers zijn dat!! Bij mijn eerste les was het vraagteken of autorijden ooit goed onder knie zal krijgen. Tja, 24/7 chronische pijn in je rechterbeen, is het gevoel toch wat minder. Doseren van het gas en rempendaal was een uitdaging. ” Maar dit gaan lukken” zei Taco tegen me. Deze uitdaging zijn we samen aangegaan. Een lange periode heb ik bij Taco Groenwegen in de auto gezeten. Altijd gezellig, gelachen, veel geleerd en heel wat meegemaakt. Persoonlijk aandacht en tijd was er altijd Vandaag 25-03 heb ik mijn rijbewijs binnen. Zelfs met chronische pijn, kan taco iemand laten slagen. Als je maar niet opgeeft.

  Als je dus je twijfels heb over je rijbewijs halen, doe het bij Koos Vlieger

  Bedankt Taco en Anneke Groenwegen. Ik ga jullie missen !!

 125. Karlijn schreef:

  Ik kwam bij rijschool Koos vlieger vanwege mijn zus die er ook een hele lange heeft gelest, door de verhalen van mijn zus, was ik erg enthousiast om ook te kunnen lessen. Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen omdat je toch een andere band hebt dan met een algemene grote rijschool. Ik vond de rijlessen altijd super gezellig en leuk om alle verhalen te horen. Het leukste moment vond ik toen ik 2 uur ging lessen door scheveningen/den haag en alles te weten kwam over de plekken. Ik zal de lessen missen en zou zeker voorstellen als mensen op zoek zijn naar een rijschool.

 126. Sam schreef:

  In een keer mijn rijbewijs gehaald!
  Ondanks de corona heb ik snel kunnen afrijden!
  Hele fijne lessen gehad van jan-willem!
  Super Bedankt!

 127. Chris janse schreef:

  Top autorijschool!
  Ik heb afgelopen week praktijk examen behaald. In 1x geslaagd dankzij Taco. Gezellige en vriendelijke man die je goed en op een persoonlijke manier begeleid. Altijd wel in voor een praatje of grap. Ze leggen alles goed uit en helpen je waar nodig.
  Ik zou deze rijschool absoluut aanraden!

 128. Sander Meems schreef:

  Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd bij Koos in de auto! Een duidelijke, geduldige en leerzame instructeur, maar ook iemand waarmee altijd te lachen valt. Vandaag heb ik dan mijn rijbewijs gehaald, en ik ben blij dat ik dat bij Koos heb gedaan. Koos Vlieger is een absolute aanrader!

 129. Wouter schreef:

  Net geslaagd voor mijn rij-examen na een gezellige periode in de auto bij Taco Groenewegen. Zeker een aanrader als rij-instructeur. Je hebt garantie op gezellige lessen en een goede voorbereiding op je examen waardoor je er helemaal klaar voor bent. Daarnaast is het inplannen van lessen door de goede communicatie heel gemakkelijk.

  Dankjewel Taco!!!

 130. Wouter Gosgens schreef:

  Taco Groenwegen is een zeer goede rij-instructeur waarmee je een gezellig gesprek kan hebben. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de rijlessen. Verder is het inplannen van lessen altijd gemakkkelijk en met zijn hulp ben je goed voorbereid voor je examen. Dankjewel Taco!

 131. Annegees schreef:

  Fijn en gezellig gelest bij Koos en dankzij hem nu mijn rijbewijs gehaald.
  Koos is een goede leraar en weet ook goed om te gaan met angst en onzekerheid. Top!

 132. Sterre schreef:

  Ik heb bij Taco mijn rijlessen gevolgd. Ik heb de lessen altijd als leerzaam en gezellig ervaren. Taco legt goed en rustig uit hoe je iets moet doen en waar je op moet letten. Hij kan andersom ook goed luisteren en in gaan op het gene wat je nog wilt leren en of het betreffende gespreksonderwerp. Ik kan de rijlessen bij Taco aan iedereen aanraden.

  Heel erg bedankt Taco!

 133. Thomas schreef:

  Een super leuke rijopleiding gehad bij Jan Willem. Altijd gezellig in de auto maar bovenal erg leerzaam en nam echt de tijd dingen goed uit te leggen om te zorgen dat je het begreep. Mede hierdoor ook in 1X geslaagd! Dus Jan Willem nogmaals bedankt voor deze leuke rijopleiding en zodat elke rij les opnieuw een feestje was.

 134. Joy schreef:

  Ik heb mij lessen gevolgd bij Taco, het was altijd supergezellig en leerzaam. Dus ik zal het zeker iedereen aanraden om bij Taco je rijlessen te volgen! Ik ging met een zeker gevoel mijn examen in en heb het in 1 keer gehaald.
  Enorm bedankt Taco!

 135. Laura schreef:

  Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Jan Willem. De lessen bij Jan Willem zijn heel er gezellig en leerzaam.
  Iedere les is weer een feestje. Ik ben heel blij dat ik mijn rijopleiding bij Jan Willem heb mogen doen!

 136. Dorien schreef:

  Fijne leerzame lessen gehad bij Koos! Na een aantal pogingen bij andere rijscholen, bij Koos in 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt voor alles!

 137. Dameni schreef:

  Ik heb zelf mijn lessen gevolgd bij Taco. Het was altijd super gezellig en had echt het idee dat hij luisterde naar de dingen waar ik moeite mee had. Hij zorgde er voor dat er routes werden gereden met die aspecten waardoor ik het echt goed leerde. Ik ben iemand die veel bevestiging nodig heeft en als je zelfstandig rijdt is dat niet iets wat kan. Taco heeft me geleerd om zelfvertrouwen te krijgen achter het stuur waardoor ik die bevestiging niet meer nodig had en een goeie examenroute heb gereden. Ook is Taco zeer punctueel, hij is altijd op tijd en als je ergens anders opgehaald wilt worden, bijvoorbeeld werk of school, zorgt hij dat hij daar is. Ik ben zeer tevreden over hoe ik mijn rijlessen bij Taco heb ervaren, had het niet anders willen hebben!

 138. Kirsten Verhaar schreef:

  De lessen van taco waren altijd gezellig. Nu in 1x geslaagd en ik ga met een goed gevoel zo meteen de weg op. Taco was altijd geduldig en gaf duidelijke instructies. Was ook altijd erg gezellig dus zou lessen bij Taco zeker aanraden!!!

 139. Nena schreef:

  Altijd super leuke, leerzame en gezellige lessen gehad bij Taco! Door deze lessen ga ik nu met een goed gevoel en met vertrouwen de weg op.
  Nogmaals bedankt!

 140. Leah schreef:

  In 1x geslaagd! De lessen waren erg gezellig en leerzaam. Ik heb het heel erg naar mijn gehad. Dankjewel voor alle hulp en gezelligheid Taco!

 141. Ivo schreef:

  In 1x keer geslaagd bij Koos, lessen waren altijd leuk en leerzaam. Hij heeft veel geduld en zijn uitleg is altijd duidelijk. Zeker aan te raden.

 142. Jeremy schreef:

  Een vriend van mij raadde deze rijschool aan en ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Al vanaf les 1 was het een goede sfeer in de auto met Jan Willem. Jan Willem geeft niet alleen super leerzame (Jan Willem legt alles heel goed uit) maar ook gezellige lessen, dus ik had elke keer weer zin in de rijles. Ik was perfect voorbereid voor mijn rijexamen en heb mijn rijbewijs in een keer gehaald. Bedankt Jan Willem voor alle leerzame en leuke lessen!

 143. Hilde schreef:

  Ik zou Taco’s lessen aan iedereen aanraden. Hij wist precies hoe hij mij kon helpen omdat hij al snel doorhad hoe ik in elkaar zat. Daardoor voelde ik me altijd op mijn gemak in de auto. Na tegenslagen wist Taco me te motiveren om door te blijven gaan en zo ben ik uiteindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen waren gezellig en leerzaam en ik ga straks met vertrouwen in mijn eentje de weg op. Dankjewel Taco!

 144. Anoniem schreef:

  Ik ben in 1x geslaagd bij koos
  Zeker aan te raden de lessen zijn altijd goed en gezellig

 145. Jonique Rousseau schreef:

  Na een hele leuke tijd met Taco in de auto heb ik mijn rijbewijs gehaald! Taco is altijd op tijd geweest. Ik heb altijd met veel plezier gereden en door de goede tips merk je hoe je elke les beter wordt! Een gestructureerde opbouw geeft je een goede basis en de altijd van tevoren uitgekozen routes laten je precies concentreren op waar je behoefte aan hebt. Ik raad iedereen aan met Taco te rijden, we hebben veel plezier gehad en toch een goede uitkomst! Bedankt Taco.

 146. Anoniem schreef:

  De lessen bij koos waren altijd gezellig. koos begeleid je heel rustig maar toch wel op tempo naar je examen toe! in de auto hangt altijd een relaxte sfeer. Koos bedankt!

 147. Kim Hofmeijer schreef:

  Ik ben in 1x geslaagd bij Koos!!!
  Koos zijn lessen zijn altijd goed en gezellig.

 148. Benthe Frissen schreef:

  In 1 keer geslaagd!!! Nog steeds SUPER blij mee.

  De rijlessen kreeg ik van Jan-Willem.
  Ik heb de lessen nooit als vervelend ervaren, elke les was leerzaam.
  Er hing altijd een relaxte sfeer in de auto, hierdoor gingen mijn zenuwen al vrij snel weg.

  Ik ben blij dat ik hier heb gereden en zal het zeker aanraden!

 149. Romy schreef:

  Koos geeft heel goed en duidelijk les! Na dat ik 5 keer gezakt was bij een andere rijschool, is het in 1 keer bij Koos gelukt! Heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om over te stappen naar Koos. Zeker aan te raden dus!!

 150. Job Scholte schreef:

  In 1 keer geslaagd.

  Ik heb les gehad van Jan-Willem, wat een mooie lessen waren het.
  Super leerzaam maar ook heel gezellig.
  Jan-Willem nam altijd goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen en danzij al die mooie lessen ben ik in 1keer geslaagd.

 151. Thomas Kuipers schreef:

  De lessen bij koos zijn echt super! Goede instructies en uitleg als je iets niet begrijpt. Het proces wat ik moest doorlopen was erg lang, maar dankzij koos heb ik er heel erg veel zelfvertrouwen in gekregen om mijn rijbewijs te gaan halen. Normaals super bedankt Koos!
  Groetjes

 152. Danique Carton schreef:

  Super fijne en gezellige lessen van Taco gehad! Had al erg snel heel veel vertrouwen in het rijden door het geduld en is alleen maar vergroot! Ga de gezelligheid zeker missen, maar ben toch blij dat ik er vanaf ben!

  Raad het iedereen super erg aan om hier te gaan lessen!

 153. fabiënne Jonker schreef:

  Ik ben bij deze top rijschool gekomen via een kennis. En daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Ik heb in het afgelopen ander half jaar mijn rijlessen gevold bij Jan-Willem. Het waren erg gezellige en leerzamen lessen, doordat ik een tussentijdse toets heb gedaan had ik bij mijn examen geen stress meer en hoefde ik op mijn examen alleen nog maar een rondje te rijden en ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen.
  Bedankt voor je geduld en de gezellige lessen!

 154. Dali schreef:

  Super fijne rijschool. Ik heb met plezier alle lessen gevolgd bij Jan Willem. Ook nog even met Koos Vlieger gereden die mij in goede handen heeft overgedragen. Super gezellig gehad en heel veel geleerd over de auto en het verkeer. Dankjewel voor de lessen en de hulp bij het halen van mijn rijbewijs!!!!!

  Groetjes Dali

 155. Arike van der Heiden schreef:

  Mijn rijbewijs in 1x gehaald!!
  Heb een jaar gereden bij Jan-Willem, wat waren het leuke, leerzame en gezellige lessen!
  Erg blij met mijn keuze voor rijschool.
  In alle rust werd het nog een x uitgelegd wanneer het niet helemaal goed ging.

 156. Liz Hagenbeek schreef:

  Ik heb nu een jaar bij Jan-Willem rijles gehad en heb zo ontzettend veel geleerd.
  Hij was heel erg geduldig en gaf onwijs goede feedback. Hij was kritisch waar nodig en gaf tops zodra er iets goed ging en hij vooruitgang zag. Hij was altijd erg flexibel en paste zich soms aan mij aan om me toch een les te bieden in een week zodat ik niet zonder zat.
  Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en dat had ik niet zonder Jan-Willem kunnen doen.
  Al met al top!
  Onwijs bedankt!

 157. Sven schreef:

  De lessen bij Taco zijn super leuk en ook heel leerzaam! Taco is altijd op tijd en zorgt ervoor dat je met vertrouwen achter het stuur zit. Zijn uitleg is goed en rustig, waardoor je dingen makkelijk begrijpt. De sfeer in de auto is leuk en daarom raad ik zeker aan om bij Taco te komen rijden.
  In 1 x geslaagd bedankt!!

 158. Cindy Bijker schreef:

  Na jaren lessen en leren ben ik vorige week eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs! Over stappen naar rijschool Koos Vlieger is een heel goed besluit geweest. Met mijn lessen ben ik begonnen bij Koos het waren fijne lessen en hij had al het geduld met mij. Na 5 lessen kwam hij tot de conclusie dat ik een bril nodig had, waar mijn vorige rijschool nooit wat over had gezegd. Na 2 keer examen doen met koos, ging hij verhuizen naar Nieuw Buinen, en kwam ik bij Taco terecht. Wat hebben we veel gelachen en besproken tijdens de lessen. Vorige week was het dan eindelijk zover, ik mocht voor de 4e keer afrijden. Wat was ik nerveus. Op de parkeerplaats van het CBR moest ik de auto parkeren en kreeg ik een peptolk. Ik kwam er erg van tot rust en voor het examen kreeg ik nog een aantal tips.

  Ben van heel ver gekomen en Rijschool Koos Vlieger heeft onwijs geduldige en fijne rijinstructeurs die je met alle liefde willen helpen dat roze kaartje te halen! Ik raad hem zeker aan.
  Nogmaals heel erg bedankt voor alle gezellig leerzame tijd!

 159. Pascal van Veen schreef:

  Na alle gezellige en leerzame lessen die ik bij Jan-Willem heb gehad ben ik nu in 1x geslaagd. Dit heb ik vooral aan Jan-Willem te danken omdat hij er altijd was als ik bijvoorbeeld iets niet helemaal begreep in het verkeer. Ik heb altijd genoten en ook al gooide het Coronavirus roet in het eten heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs behaald.

  Bedankt voor de leuke en leerzame lessen en als we elkaar tegen komen op straat gaan we zeker wel zwaaien!

 160. Pien schreef:

  Ik ben zelf overgestapt van rijschool, en kon al snel beginnen met rijlessen bij Taco. Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Taco geeft met veel geduld en plezier les.

  Bedankt voor de leerzame en leuke lessen!

 161. Marijn jansen schreef:

  Een super instructeur is Taco! Ik heb een hele fijne tijd gehad met hem en hij heeft het me erg goed geleerd. Ik ben tussendoor 5 maanden weg geweest en toen ik terug kwam ging alles nog erg goed. Nog bedankt voor alles Taco!!!

 162. Usha van Ede schreef:

  De Rijschool Koosvlieger, is een top rijschool. Ik heb veel geleerd bij Taco, de lessen waren erg leerzaam en gezellig. Het leukste van de rijlessen waren altijd wel de goede gesprekken die we konden voeren, ze waren erg interessant en heb er veel van geleerd! Dankzij de rijschool Koosvlieger en dankzij Taco ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk!

 163. Romy van Schie schreef:

  Ik ben twee weken geleden in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs! Dit heb ik natuurlijk allemaal te danken aan Taco! De lessen van taco waren heel erg duidelijk en leerzaam. Alles werd goed uitgelegd en je kon altijd een gezellige babbel met Taco maken. Mede hierdoor was elke rijles een feestje en voelde ik mij heel erg om m’n gemak. Dit was wel te merken in m’n resultaat, want dankzij Taco’s hulp en geduld ben ik in 1x geslaagd! Ik heb tijdens m’n rijlessen veel geleerd ( voornamelijk dat je NOOIT je ID moet vergeten (haha)) Ik ga de rijlessen van Taco missen! Ik raad deze rijschool zeker aan! iedereen kan er terecht en iedereen word geholpen op z’n eigen tempo! Het is een top rijschool! Nogmaals bedankt voor de lessen en de gezelligheid!

 164. Matthias schreef:

  goede en prettige rijlessen gehad, Koos is een fijne man om lessen van te krijgen. Je krijgt goede uitleg, hij neemt alle tijd voor je en komt afspraken na. Ben zeer tevreden over de rijlessen en de rijschool, is zeker een aanrader!!

  Bedankt Koos!!

 165. Devano Nagtegaal schreef:

  Rijschool “Koos Vlieger” is top!!! Afspraken worden nagekomen, zeer goede begeleiding van Taco Groenewegen, duidelijke, rusitige en geduldige uitleg!!!! Dankzij dit heb ik binnen 35 lessen mijn rijbewijs gehaald.

  Deze rijschool zal ik dan ook aan iedereen aanbevelen!!!

  Taco super bedankt!!

  Devano Nagtegaal

 166. Lieke schreef:

  De rijlessen met Koos waren vanaf dag 1 al heel prettig. Ik had zelf last van onzekerheid achter het stuur en hier kon Koos fantastisch mee omgaan! Nu ben ik vandaag geslaagd en kan ik weer zelfverzekerd achter het stuur de weg op. Ontzettend bedankt voor de rijlessen, vertrouwen en fijne omgang!

 167. Laura schreef:

  Dankzij de hulp van Jan Willem mag ik volgende week mijn rijbewijs ophalen! Inmiddels heb ik een hoop gezellige en leerzamen lessen achter de rug, en ben nu toch met de 2e keer examen geslaagd!
  Jan Willem is kritisch wanneer het nodig is maar tegelijkertijd altijd in voor een grapje!
  Ik heb altijd met plezier rijlessen gehad en ik zou het zo weer over doen. Jan Willem, heel erg bedankt!

 168. Dennis Stofbergen schreef:

  De lessen met Jan Willem waren altijd top! Hij heeft mij ongelooflijk veel geleerd, was kritisch wanneer hij dat moest zijn en deelde ook complimentjes uit. Ik heb nog nooit één rijles met Jan Willem vervelend gevonden. Altijd in voor een leuk praatje, en als je daar geen zin in had, was het ook niet erg. Jan Willem is een geweldig leuke leraar met de goede humor en heeft mij in een keer laten slagen!!
  Nogmaals bedankt voor alle lessen!

 169. Daniël de Best schreef:

  Ik heb een erg goede ervaring met de rijschool Koos Vlieger en vooral Taco gehad. Taco is een rustige, gezellige en erg goede instructeur. Met zijn gevoel voor humor en geweldige verhalen ontstond er een fijne sfeer in de auto, tevens heeft hij mij geholpen om mijn rijbewijs in 1 keer te behalen. Al met al kan ik rijschool Koos Vlieger en instructeur Taco zeker weten aanraden!

 170. Rianne Smulders schreef:

  Ik heb rijles gehad van Koos en ben in 1 keer geslaagd!. De lessen waren altijd erg gezellig en leerzaam. Koos legt alles op een rustige manier uit en legt duidelijk uit wat je fout doet. Ook geeft hij vaak complimenten wanneer je het goed doet. Hij heeft mij goed voorbereid op het examen en stelde me gerust waardoor ik in 1 keer ben geslaagd. Koos bedankt voor de leuke lessen!!

 171. jarno schreef:

  De lessen bij deze rijschool zijn ontzettend fijn. Ik had als instructeur Jan Willem en voor mij was hij de ideale instructeur. Altijd in voor een gezellig babbeltje en wat heeft hij mij ontzettend veel geleerd. Het is bijna jammer dat ik ben geslaagd want nu zijn de gezellige autoritten helaas voorbij. Hartstikke bedankt voor alles Jan Willem!!

 172. Elise schreef:

  Ik heb met veel plezier les gehad van Taco. Als ik onzeker was over iets ging hij daar goed mee om. Hij was erg geduldig en gaf mij de tijd die ik nodig had. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer haalde.
  Het was altijd gezellig en je kan goed met hem lachen, dat hield voor mij de lessen luchtig en zorgde voor een prettige sfeer tijdens het rijden.

 173. Jessica schreef:

  Ik heb les gehad van Taco. Taco is een erg kalme, fijne, flexibele rijinstructeur. Zelf heb ik last van faalangst en Taco was hier erg steunend mee. Na vele lessen heb ik dan ook eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Ze waren het allemaal waard. De lessen waren erg leerzaam en erg gezellig. Samen met Taco hard lachend met een muziekje in de auto op zijn geweldige herinneringen die ik niet ga vergeten. Als ik een keer niet kon, kon dit met gemak verzet worden en werd er niet moeilijk over gedaan. Dit zorgde ervoor dat ik niet in de stress schoot wanneer mijn school plotseling besloot het rooster anders te doen of wanneer ik ziek was. Kortom de lessen zijn, leerzaam, gezellig, grappig en het absoluut waard.

 174. Jessica schreef:

  De lessen bij Koos Vlieger zijn erg fijn en flexibel. Er wordt met je eigen tempo rekening gehouden. Ook blijft de instructeur kalm tijdens het rijden en is het altijd gezellig. Naast gezelligheid werd er ook goed rekening gehouden met mijn faalangst en ben ik hierbij geholpen. De positieve feedback dat niet alles perfect hoeft te gaan en een foutje maken mag heeft me dan ook veel goed gedaan. Ook kan je als er iets tussen komt de rijles makkelijk verzetten als je dit natuurlijk op tijd meldt. Hier wordt absoluut niet moeilijk over gedaan wat super super fijn is. Alle lessen zijn het zeker waard!

 175. Imme de Wilde schreef:

  Ik heb les gehad van Taco. De lessen waren erg ontspannen met grapjes en meezingen met muziek. Dat had ik nodig omdat ik het autorijden af en toe nog best spannend vond. Taco heeft altijd in mij geloofd en ben in 1 keer geslaagd. Mocht je op zoek zijn naar een ervaren instructeur met het geduld van een olifant ben je bij Taco bij het goede adres. Een enorme aanrader!

 176. Pauline schreef:

  Vanochtend om 08.00 was het zover. Het moment waar je al die tijd naar uitkijkt: je rijexamen. Ik wilde heel graag bij Koos zelf rijden, omdat mijn broers en zus alle drie bij hem in één keer waren geslaagd en ik moest dat natuurlijk ook gaan bereiken. Helaas lukte het niet meer bij Koos en werd ik bij Jan Willem geplaatst en vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel. De sfeer in de auto was goed! Hier en daar een grapje en af en toe word je ook goed gecorrigeerd. Autorijden is iets wat ik erg leuk vind en vanochtend kreeg ik voor het eerst echt een beetje zenuwen, maar Jan Willem heeft me mentaal geholpen en we hebben vanochtend voor het examen nog even lekker een stukje gereden, wat ik erg fijn vond! Ook ik ben net als mijn broers en zus in één keer geslaagd.

  Als je dit leest en je bent nog op zoek naar een rijschool dan zou ik je zeker rijschool Koos Vlieger aanbevelen!

  Dankjewel Koos en Jan Willem!

 177. Ilonka van der Hoek schreef:

  De lessen bij Koos waren leerzaam en erg leuk. Het was altijd gezellig en ik ging met plezier lessen. Na het behalen van de tussentijdse toets ben ik vandaag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik beveel autorijschool Koos Vlieger dan ook zeer zeker aan. Koos, bedankt voor de fijne lessen.

 178. Ilonka van der Hoek schreef:

  De lessen van Koos waren erg leuk en leerzaam. Ik heb met veel plezier les gehad, was altijd gezellig. Na het behalen van mijn tussentijdse toets ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Het is een fijne rijschool en beveel deze dan ook zeer zeker aan. Koos bedankt voor de fijne lessen.

 179. Kelly Schook schreef:

  Ik heb les gehad van Taco, Lessen met Taco waren altijd erg leerzaam, maar vooral heel gezellig. Ook ben ik erg blij met het geduld van Taco, want dat was bij mij nog wel is nodig
  Heel erg bedankt voor alles Taco!

 180. Dewi schreef:

  Ik heb les gehad van Jan Willem, en echt zonder hem had ik het nooit gehaald. Hij heeft me zoveel geleerd en geloofde in mij. De lessen waren niet alleen leerzaam maar ook heel erg gezellig. Ik kan hem echt aan iedereen aanraden!! Bedankt Jan Willem voor alle vertrouwen die je in mij had want door jou ben ik in 1 keer geslaagd!

 181. Morgan schreef:

  Autorijschool Koos vlieger is echt een aanrader!

  Ik heb bij Taco gelest. Hij is een fijne instructeur waar ik veel van heb mogen leren. Ik was erg zenuwachtig voor mijn eerste rijles, maar door de gezellige sfeer en goede uitleg ging dit erg goed. Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen! Al om al heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en vind ik het eigenlijk wel jammer dat de lessen voorbij zijn.

  Want van de week ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen en dat was mij niet gelukt zonder Taco’s begeleiding!

  Ik wil Taco heel erg bedanken voor de leuke, leerzame en gezellige ritten! 🙂

 182. Lilian schreef:

  I am very grateful for Taco who taught me how to drive. Despite his busy schedule, he was very flexible and helped me to get my license within six months. Through his chokes and being interested in my personal life, he created a relaxed atmosphere in the car. Even though English is not his first language, I did not experience this as a barrier and we both added a few more words to our vocabulary =)
  I would really recommend this driving school because it goes for quality instead of money.
  Thanks again Taco!!

 183. Jannieke schreef:

  Erg leuke lessen gehad bij Koos. De lessen waren erg leerzaam en alles werd duidelijk uitgelegd. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd! Erg blij dat ik gekozen heb voor autorijschool Koos Vlieger. Daarom raad ik deze rijschool bij iedereen aan!

 184. Lianne schreef:

  Afgelopen jaar heb ik met plezier gereden bij Jan Willem! Ik heb veel geleerd van hem en hij gaf mij ook zelfvertrouwen tijdens het rijden. In de auto was het ook erg gezellig. Verder zijn de lessen gemakkelijk te plannen. Wanneer je een keertje moet afzeggen of nog niet weet wanneer je kan, is dit geen probleem en kan je makkelijk in contact komen.
  Ik ga de rijlessen nog missen, bedankt Jan Willem!

 185. Maxine schreef:

  Ik heb rijles gehad van jan willem. Ik ben heel erg blij dat ik deze rijschool gekozen heb want zonder Jan willem had ik dit nooit gehaald. Super leuke tijd gehad en het was altijd gezellig. Ik heb in deze tijd super veel geleerd en ben blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. In 1 keer geslaagd dankzij Jan willem!

 186. Luna schreef:

  Na 3 jaar durfde ik de stap eindelijk te zeggen: rijles. En dat had ik bij niemand anders willen doen dan Taco.
  Ik ben altijd met plezier naar m’n rijles gegaan, ook als het even minder ging, Taco maakte er altijd een feestje van.
  Door de lessen van Taco ben ik nu zelfverzekerd genoeg om nu, na het halen van mijn rijbewijs, lekker zelf kilometers te maken. Want ik weet: alles gebeurd veilig!

 187. Pien schreef:

  Ik heb het afgelopen jaar les gehad bij Taco. De lessen waren heel leerzaam en erg gezellig, ze waren een van de leukste gedeelten van mijn week. Doordat ik een pakket met tussentijdse toets heb genomen heb ik in een keer kunnen slagen.
  Heel erg bedankt Taco!

 188. Iris Smid schreef:

  Ik heb les gehad van Koos. De lessen waren super leerzaam en ook nog eens gezellig!! Alles werd goed uitgelegd en als iets niet direct goed ging oefenden we dat vaker. Doordat ik een tussentijdsetoets bij mijn pakket in had kreeg ik een beetje kennis over hoe een examen er aan toe gaat. Ik ben in een keer geslaagd!!! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen Koos!!

  Rijschool Koos Vlieger in Nieuw-Buinen is zeker een aanrader!!

 189. Floor schreef:

  Ik heb gelest bij Taco Groenewegen. Mijn broer heeft daar drie jaar geleden ook zijn rijlessen gevolgd en vond dit heel prettig. Mijn moeder kwam daardoor op het idee om Taco te bellen en zo ben ik ook bij hem terecht gekomen. Gelijk vanaf het begin was er al een hele goede klik en hadden we het enorm naar ons zin in de auto. Super veel gelachen en hele leuke gesprekken gehad. Het was nooit ongemakkelijk in de auto, ook omdat Taco je nooit meer zou laten doen dan je zelf denkt aan te kunnen. Hij doet alles op jouw tempo, en als hij denkt dat jij meer kan dan je zelf durft of denkt aan te kunnen, zal hij je tips geven hoe je het het best op kunt pakken. Hij laat je keer op keer weer hetzelfde doen zodat het super snel in je systeem komt. Absoluut geen negatieve dingen, ik heb een hele fijne tijd gehad in de auto bij Taco!

 190. Esther Kulik schreef:

  Het afgelopen jaar heb ik rijlessen gehad van Taco Groenwegen.
  Het waren altijd gezellige en vooral leerzame lessen.
  Wanneer je aangeeft dat je ergens extra veel aandacht aan wilt besteden geeft Taco je alle tijd en goede begeleiding.
  Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn rijlessen.
  Taco, bedankt !

 191. Thomas Van Der Wansem schreef:

  Afgelopen 1,5 jaar rijlessen gehad bij Jan-Willem.
  Het waren super leuke lessen , en vooral ook leerzaam ! Hij nam de tijd voor je waar het nodig was en stelde je gerust als iets niet in 1x lukte.
  Ik kan zelf geen negatief woord zeggen over de rijopleiding die ik heb gehad bij Jan-Willem.
  Dankzij hem daarom ook in 1x geslaagd!
  Absoluut een aanrader !

 192. Timo Dekker schreef:

  Heb super lessen gehad bij koos! Hij leert je zorgvuldig rijen en leert je alles super goed! Waardoor je in 1x slaagt! Koos vlieger is een aanrader voor iedereen die Zijn rijbewijs wilt halen! Super bedankt koos!

 193. Sanne schreef:

  Super leuke lessen gehad bij Taco, dankzij hem in 1x geslaagd. Het is altijd gezellig bij hem in de auto, en hij blijft altijd rustig. Niks word overhaast en als je iets moeilijk vind, word het net zo vaak geoefend tot het wel lukt. Super blij met zijn lessen en met mijn rijbewijs. Heel erg bedankt!

 194. Maarten Valkenburg schreef:

  Gereden bij Jan-Willem, superchille rijlessen, altijd op tijd en ook gezellig in de auto. Zeker een aanrader!

 195. Eline Lens schreef:

  Goede begeleiding en altijd gezellig!

  Ik heb mijn rijlessen bij Taco gedaan en heb het altijd naar mijn zin gehad. Of je nou met Harrie Jekkers over de speakers rond wil rijden of liever in alle stilte je wil voorbereiden op je rijexamen, alles kan. De leerling staat centraal en je wordt op een goede manier voorbereid op je rijexamen.
  Aangezien je elke week kan aangeven wanneer je wil rijden, zijn de rijlessen perfect te combineren met bijvoorbeeld studie of onregelmatige werktijden. Voor mij was de flexibiliteit erg fijn.

  ‘Autorijschool Koos Vlieger’ is zeker een aanrader als je met genoeg kennis en zelfvertrouwen achter het stuur wilt stappen ná het ophalen van je rijbewijs :).

  -Eline

 196. Odin schreef:

  Ik heb erg genoten van de rijlessen van koos, het was erg leerzaam en duidelijk wat er van je verwacht werd.
  In de auto was er een goeie sfeer waardoor je op je gemak kon leren.
  Ik wil koos erg bedanken voor alle lessen en het snel behalen van mijn rijbewijs.
  Deze rijschool is echt een aanrader voor iedereen!

 197. Youp Oosterlee schreef:

  Ik heb echt genoten tijdens de lessen met Jan Willem. Het was elke keer weer gezellig in de auto, waardoor ik na 1,5 uur vaak dacht ‘is het nu al voorbij?’. Daarnaast heb ik ook heel veel geleerd. Jan Willem is echt een hele goede instructeur, hij legt alles goed en duidelijk uit, waardoor ik mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt Jan Willem voor alle leuke en leerzame lessen!

  Youp Oosterlee

 198. Tim van der Wansem schreef:

  Taco, Tim heeft genoten van je rijlessen gesprekken leuke.momenten meegemaakt en zeer belangrijk “op het gemak” geruststellende rijlessen gehad
  Wij zullen de rijschool Koos Vlieger zeker aanraden !

  Met vriendelijke groet Familie van der Wansem uit Zoetermeer

 199. Daan schreef:

  Deze week in 1x geslaagd door de goede lessen van Taco, veel geleerd tijdens de lessen die ook erg leuk waren. Er word rustig de tijd genomen als er wat mis gaat en om dat opnieuw te proberen. Verder zijn dit rustige en leuke lessen waarin je veel leert en doet.

 200. Jannica schreef:

  Dankzij Jan Willem heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! De lessen waren stuk voor stuk erg leerzaam en erg gezellig! Ik weet nu niet alleen hoe ik een auto goed kan besturen maar voel me ook zelfverzekerd tijdens het rijden. Ik raad iedereen aan bij de rijschool van Koos Vlieger rijlessen te nemen!

  Nogmaals bedankt!:)

 201. Noa schreef:

  Koos heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven nadat ik eerder was gezakt bij een rijschool in Borger. De rijlessen met Koos waren altijd erg leuk en leerzaam. Heel erg bedankt Koos zonder jou was het niet gelukt!!!

 202. Janey Sierat schreef:

  Ik ben een klein jaartje geleden begonnen met lessen bij Koos. Hij zorgde meteen voor een ontspannen sfeer in de auto waardoor ik altijd met een grote lach op mijn gezicht weer thuis kwam. Daarna ben ik overgegaan op Taco waar de sfeer in de auto top bleef. Vanaf het begin meteen een lekkere ontspannen sfeer met de nodige grappen en leuke opmerkingen over en weer. Voor een ADHD’er als ik heb je echt genoeg geduld nodig en vooral een rustige omgeving. Taco voelde altijd precies aan wanneer er lol gemaakt kon worden en wanneer ik meer baat had bij een lekker muziekje op en gewoon rijden. Ook als ik iets niet snapte werd het niet 100x op dezelfde mannier uitgelegd maar werd er voor andere mannieren gekozen waardoor ik het wel snapte. Zo ben ik heel beeldend ingesteld en snap ik het veel sneller als ik het voor me zie dan als het mondeling word uitgelegd. Wat ik vooral merkte aan Taco is dat die zich heel goed kan aanpassen aan de leerling die die op dat moment naast zich heeft, waardoor iedereen op maat les krijgt. Toen het eenmaal in de buurt van mijn examen kwam had ik ook echt het gevoel dat ik er klaar voor was waardoor ik met een zeker gevoel mijn examen in ging en gelukkig in 1x slaagde. Ik zou deze rijschool echt aan al mijn vrienden aanbevelen omdat het een rijschool is die voor kwaliteit gaat in plaats van voor het geld.

 203. Sharon Bodmann schreef:

  Jahoor, ook ik ben geslaagd🎉!

  Na minder dan een jaartje te hebben gereden bij Taco Groenewegen.
  Taco heeft erg veel geduld en leert op jou tempo hoe je veilig en zelfstandig kunt rijden.
  De lessen waren erg fijn, omdat het op jou eigen tempo gaat en Taco leuke grapjes tussendoor maakt waardoor je ontspannen achter het stuur zit. Het is een hele lieve man en heeft altijd het beste met je voor. Dit is zeker geen rijschool die uit is op je geld maar op het halen van jou rijbewijs op een veilige en leuke manier.
  Ik heb zeker geen spijt dat ik bij Taco en 2x bij Jan Willem heb gereden het zijn beide goede instructeurs die weten waar ze over praten en wat ze doen.
  Zelf heb ik faalangst en heb ik ze heel wat grijze haren bezorgt (omdat ik zo eigenwijs ben en anders rijdt op mijn examen door de spanning) maar ook hier wisten ze beide goed mee om te gaan . Ik heb dan ook een faalangst examen gedaan en dit is erg fijn, je mag een time-out nemen en de examinatoren hebben meer begrip voor jou spanning.
  Ik raadt de rijschool met de volle 100%!
  Na het halen van je examen ga je ze echt missen door de leuke band die je met ze krijgt door de manier waarop ze les geven en ook echt geintereseerd zijn in jou.

 204. Duncan van Pelt schreef:

  Zelf heb ik rijlessen gevolgd bij Jan-Willem. Een man die super veel kennis en ervaring heeft in het vak. Als je ervoor kan zorgen dat iedere rijles voelt als een leerzaam feestje, dan ben je in mijn ogen de beste rij-instructeur van de
  wereld. Hoge kwaliteit lessen met bomvol veel plezier, wat wilt een mens nog meer. Super bedankt dat jij mij hebt geholpen met het in 1X behalen van mijn rijbewijs. Gaat je goed gozer.

 205. Gemma schreef:

  De rijlessen bij Koos waren altijd een feestje. Hij stelt je goed op je gemak zodat jij een goede rit kunt rijden. Ik ben daardoor ook in 1x geslaagd. Autorijschool Koos Vlieger is daarom ook echt een aanrader!!

 206. Rebecca schreef:

  Ik heb les gehad van Taco. Het waren hele fijne lessen. Het is altijd rustig in de auto, maar een leuk en gezellig gesprek is ook altijd mogelijk. Je wordt goed voorbereid op jouw examen, dat is natuurlijk heel fijn! Bedankt!

 207. Bram goddegebuure schreef:

  Ik heb les gehad van Jan Willem, wat een top gozer is dat!
  Het waren hele gezellige en leerzame lessen, zowel praktisch als mentale voorbereiding was het gewoon perfect.
  Ik ben met vrijwel geen zenuwen mijn examen in gegaan en in 1x geslaagd.
  Oprecht voor iedereen een aanrader, bedankt Jan!!

 208. Jim schreef:

  Naast het feit dat het een super leerzame periode is geweest heb ik er ook van genoten! Het was altijd gezellig bij Taco in de auto, er hing een ontspannen sfeertje wat ik zelf altijd heel fijn vond. Als ik iets niet begreep kon ik het gewoon zo vaak vragen totdat ik het wel begreep. Naast het autorijden zelf leer je er ook dingen omheen zoals de wasstraat en benzine tanken, wat voor mij toen de eerste keer was. Kortom heb een super leuke tijd gehad bij Taco in de auto, super bedankt!

 209. Maud schreef:

  Mijn rijlessen bij Koos Vlieger heb ik zeer goed ervaren. De lessen bij Taco waren niet alleen leerzaam, maar ook gezellig! Ik mag met trots zeggen dat ik in één keer geslaagd ben! Bedankt Taco Groenewegen en Koos Vlieger!

 210. Koen schreef:

  Geweldig gelest bij Jan Willem! De lessen waren leerzaam en altijd super gezellig. Ik keek altijd uit naar de lessen, bijna jammer dat het voorbij is maar natuurlijk ook blij dat ik in een keer ben geslaagd. Top rijschool!

 211. Max Spierdijk schreef:

  Het lessen bij rijschool Koos Vlieger beviel me meer dan goed. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Taco Groenewegen en heb van hem de dingen gekregen die ik belangrijk vind: geduld, herhaling en plezier. De lessen waren in mijn eigen tempo. Een onderdeel wat ik snel begreep gingen we sneller doorheen dan iets wat ik moeilijk vond. Zo blevrn de lessen voor mij uitdagend en ging ik elke les vooruit. Ook is de beschikbaarheid om te lessen een groot pluspunt, als ik zorgde dat ik op tijd mijn beschikbaarheid aan gaf was er altijd plek om te lessen. Ook stuurde Taco regelmatig een berichtje als er plek vrij kwam om extra te kunnen lessen. Voor mij alleen maar positieve punten over rijschool Koos Vlieger en een uitstekende rijschool voor beginnend bestuurders.

 212. Benja schreef:

  Na 4 keer praktijkexamen te hebben gedaan, ben ik naar Taco Groenewegen gegaan voor rijlessen waardoor ik bij Koos Vlieger terecht kwam. Het is een rookvrije rijschool, er wordt altijd ABN gesproken en de lesauto is altijd brandschoon; er is dus een zeer professionele instelling.
  Taco’s geduld en rust zorgen voor ontspannen rijlessen waar wordt gekeken naar wat JIJ persoonlijk moet leren. Er wordt rekening gehouden met de manier waarop de leerling het beste leert en de lessen worden hierop aangepast.
  Wat daarnaast opvalt aan de lessen is dat eventuele nervositeit niet wordt onderdrukt, maar dat het op de juiste manier wordt behandeld waardoor je ontspannen en zelfverzekerd (kortom: veilig!) leert autorijden. Op deze manier heb ik het praktijkexamen de 5e keer wél gehaald.
  Bovendien kenmerken de lessen van Taco zich door een flinke dosis goede humor, waardoor de lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk zijn.
  Bedankt Taco!

 213. Lisa schreef:

  Ik heb hele leerzame en gezellige lessen gehad met elke keer een fijne sfeer in de auto.
  Taco is altijd op tijd en zorgt ervoor dat je met vertrouwen achter het stuur zit.
  Elke les met plezier gereden en steeds weer iets nieuws geleerd, zeker een aanrader!
  Nogmaals heel erg bedankt Taco!

 214. Chiara schreef:

  De rijlessen met Taco waren gezellig en vooral ook leerzaam. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd en fouten maken is niet erg.
  Taco, bedankt!

 215. Angela schreef:

  Hele fijne rijlessen gehad bij Taco. Super veel gelachen en geleerd. Taco geeft les met heel veel geduld en met passie voor zijn beroep waardoor je zelf ook erg enthousiast word. Ondanks mijn zenuwen stelde hij me altijd erg op mijn gemak. super bedankt voor de leerzame en leuke lessen!

 216. Merit schreef:

  Ik heb net mijn eerste ritje gereden na het ophalen van mijn rijbewijs. Het was super!
  De lessen bij zowel Koos als Taco waren erg leerzaam en gezellig.
  Elke week was het makkelijk om een les in te plannen door de flexibele mogelijkheden bij de rijschool en zo kwam ik steeds een stapje dichterbij mijn rijbewijs.
  Ik wil Koos en Taco bedanken voor het geduld en het vertrouwen, de goede tips en de leuke lessen!

 217. Daan van Eyk schreef:

  De lessen van Jan Willem waren altijd erg leuk maar ook vooral leerzaam. Hij ziet goed wat je zelf kan, en waar nog verbeterpuntjes zijn. Hij is zeer ontspannen, en heeft goed gevoel voor humor. Dankzij hem heb ik mijn examen in 1 keer gehaald! Zeker een aanrader!
  Jan Willem, bedankt!

 218. Anoniem schreef:

  Koos vlieger ik
  Mag zeggen de beste rijschool ooit met als reden veel rij scholen hebben geen
  Geduld of willen je niet alles uit leggen of zijn sago naast je
  Bij koos vlieger is het totaal anders zij nemen de tijd voor je zij zijn altijd vrolijk
  En vrolijken jou op ik welke situatie Nogmaals koos vlieger de beste rijschool ooit

 219. Wieke van Burken schreef:

  Erg tevreden over de rijschool van Koos. Zowel Jan Willem als Koos, zijn gezellige en goede rij-instructeurs. Alles werd duidelijk uitgelegd, ik was altijd op mijn gemak en gelukkig konden we goed lachen. Bedankt!

 220. Jasmin schreef:

  De lessen met Taco waren altijd leuk en ontspannen. Taco is eerlijk, geduldig, betrokken en heeft humor. Ik heb heel veel van hem geleerd en ik kan iedereen aanraden om rijlessen te nemen bij rijschool Koos Vlieger.

 221. Michelle van der Veen schreef:

  Gezellige en erg goede rij-instructeur. Legt alles rustig en duidelijk uit. Leuke en vooral leerzame rijlessen gehad.
  Heel erg bedankt Koos!

  Een hele grote aanrader!

 222. Tjaard B. schreef:

  Vorige week ben ik in 1 keer geslaagd. Ik ben Koos erg dankbaar. Wat mij erg beviel is dat Koos alles duidelijk uitlegt, dat hij eerlijk is en ook rustig. Elke les was gezellig en Koos heeft mij precies geleerd wat nodig was om goed te kunnen rijden. Ik was best wel zenuwachtig voor het examen, maar door de lessen en de goede gesprekken met Koos had ik het vertrouwen dat het goed zou komen en dat is ook gebeurd. Bedankt Koos!

 223. Elysa schreef:

  Ik heb een onwijs leuke tijd gehad met instructeur Taco! Hebben heel wat uurtjes samen gereden, was altijd gezellig. Goede sfeer in de auto, ik kan goed voorbereid alleen de weg op. Bedankt voor alles Taco!

 224. Timo Schenk schreef:

  Vandaag in 1 keer geslaagd!! Wat heb ik een geweldige lessen gehad bij deze rijschool zeg. Al vanaf de eerste les had ik door dat dit DE rijschool voor mij was. Super gezellig lessen gehad waarin ik soms tranen in mijn ogen heb gehad van het lachen, maar het waren vooral lessen waarin ik super veel heb geleerd! Ik raad iedereen deze rijschool aan!! Koos en jan-willem, nogmaals enorm bedankt!!

 225. Kelly schreef:

  Na een aantal keer gezakt te zijn, ben ik overgestapt naar rijschool Koos Vlieger. Dit was het meer dan waard! De lessen waren duidelijk, veel herhaling en ik heb de rust en zelfvertrouwen teruggekregen tijdens het rijden. Ik heb er heel veel geleerd! Nogmaals heel erg bedankt voor de rijlessen!!

 226. Sjoerd schreef:

  Uitstekende lessen gehad. De lessen zijn heel gezellig en altijd leerzaam, helemaal op jou afgestemd. Al met al een geweldig proces om door te gaan en dan nog in 1x slagen ook. Koos bedankt!

 227. Elana schreef:

  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn examen, allemaal dankzij Koos!
  Ik heb super fijne lessen gehad. Alles duidelijk uitgelegd gekregen en tips en hulp waar nodig.
  Nooit geen zin in rijles gehad of er tegenop gekeken. Koos is een gezellige man maar als het erop aankomt ook serieus is
  Ik raad het zeker aan om bij koos te rijden!!

  Bedankt Koos!!

 228. Karlijn schreef:

  Ik heb ontzettend genoten van mijn lessen bij Jan Willem. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat heb ik zeker te danken aan alle leuke lessen die ik heb gehad. De sfeer in de auto was altijd fijn en de lessen waren heel nuttig. Wanneer ik nerveus was werd ik altijd snel gerust gesteld en ik heb me dan ook altijd prettig gevoeld tijdens het rijden. Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en wil Jan Willem nog graag hartelijk bedanken!

 229. Ramon schreef:

  Ontzettend blij met de keuze om bij Koos Vlieger mijn rijbewijs te gaan halen na de overstap van een andere rijschool. Erg leuke en belangrijker nog leerzame lessen. Koos is een hele spontane en gezellige rij-instructeur die ook streng en duidelijk kan zijn waar dit nodig is. Hierdoor leer je elke les wat en verbeter je jezelf keer op keer. Het leertraject was op je eigen tempo en wanneer het nodig was werd je een situatie of handeling geduldig en met alle plezier opnieuw uitgelegd. Koos, ontzettend bedankt voor alle rijlessen en het plezier waarmee je deze geeft!

 230. Larissa Bresters schreef:

  Altijd hele leuke lessen gehad bij Koos! Heel leerzaam en vertrouwd, alles werd rustig uitgelegd en er stond geen druk achter. Hierdoor kreeg ik altijd een relaxt gevoel en ben ik in 1x geslaagd. Zeker een aanrader! Bedankt Koos!

 231. Angelique schreef:

  Aan rijlessen mogen deelnemen bij Taco.
  Ik heb veel geleerd van Taco.
  Gaat er iets mis, probeerde we het gewoon weer opnieuw.
  De rijlessen zaten vol humor keer op keer.
  Dat maakt de rijlessen leuk elke keer keek ik er weer naar uit.
  Voor mijn praktijkexamen was ik ontzettend zenuwwachtig, maar Taco hield me rustig.
  Na enkele tegenslagen kan ook ik eindelijk zeggen dat ik geslaagd ben mede dankzij Taco.

  Mijn dank is groot!

 232. Tim de korte schreef:

  Koos vlieger is een super rijschool hij legt alles stap voor stap uit ,en blijft net zo lang herhalen totdat je het snapt. Super fijn ik zou voor mensen die hun rijbewijs willen halen echt rijschool koos vlieger aanraden echt een super rijschool.

 233. Yael schreef:

  De lessen bij Koos zijn altijd leerzaam en gezellig. Hij let goed op en geeft altijd goed advies bij de rijlessen, daarnaast is het ook altijd gezellig. Hij begeleid je goed tijdens het hele leerproces en zorgt dat je goed voorbereid bent voor je examens. Heel erg bedankt Koos voor alle hulp en begeleiding waardoor ik nu eindelijk mijn rijbewijs heb!

 234. Christel Schoonbeek schreef:

  De rijlessen van Koos hebben ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald. Ik heb elke les gezellige gesprekken gehad met Koos en hij legt alles goed en duidelijk uit. Rijlessen plannen en de andere communicatie ging ook altijd goed en makkelijk. Ik raad het iedereen aan om bij Koos te gaan lessen!

 235. Maxine Van Der Houwen schreef:

  Ik heb mij rijopleiding gevolgd bij Jan Willem en in een keer mijn rijbewijs gehaald. Jan Willem heeft mij uitstekend begeleid. Ik heb leren auto rijden tijdens prettige lessen met duidelijke instructie. Jan Willem is erg punctueel en komt afspraken goed na. Tijdens de les was er ruimte voor humor en was de sfeer ontspannen. Ik stap nu met vertrouwen achter het stuur.

 236. Anoniem schreef:

  Ik ben begonnen met rijden samen met Koos. Bij hem heb ik mijn automaat rijbewijs gehaald. Met hulp van Taco heb ik mijn schakelrijbewijs behaald. Het was met beiden super gezellig.

 237. Sofie Sitskoorn schreef:

  Ik heb lessen gehad van Jan Willem, altijd met plezier! ik heb super veel geleerd van hem en hij coachte mij altijd op de goede manier. door zijn goede begeleiding heb ik alles in 1x gehaald. als je een goede rij instructeur wilt moet je zeker hem toe!
  heel erg bedankt jan willem, ben je erg dankbaar:)

 238. Job schreef:

  Bij Koos en Taco in de auto was het altijd gezellig en als ik een foutje maakte werd ik erop gewezen en werd er duidelijk gemaakt wat ik volgende keer anders moest doen. Erg fijne sfeer in de auto en erg goede en duidelijke lessen. Het is echt aan te raden om hier te lessen!

 239. Dennis schreef:

  Met Koos waren de lessen heel erg leuk en leerzaam als het even niet ging wist Koos het zo te vertellen dat ik het gelijk op kon pakken en doorgaan.
  Ik raad iedereen aan bij Koosvlieger te rijden!!!

 240. Jeroen schreef:

  Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij de hulp van Koos! Hij heeft me alles met geduld en oog voor detail aangeleerd. Er was altijd een goede sfeer in de auto en als het nodig was kon hij ook even streng zijn. Dit alles zorgt ervoor dat ik nu met vertrouwen en een goed gevoel de weg op ga. Bedankt voor alles!

 241. Soner Güzeler schreef:

  Vandaag mijn examen gehaald. Ik heb nu al een tijd gelest bij Taco en hij heeft mij altijd gerust gesteld en mij geleerd om rust te houden tijdens het rijden en met elke les merkte ik op dat ik steeds meer verbeterde.

  Het was een lange weg, maar met geduld en blijven lessen heb ik het behaald. Kan nu eindelijk verder met andere dingen en is wat druk minder.

  1000 maal dankjewel is niet genoeg om uit te drukken hoe opgelucht ik ben dat ik het eindelijk heb gehaald.

  Super bedankt voor alles en zeker aan te raden.

 242. Mattijs schreef:

  Lessen van Taco waren leuk en leerzaam, ben nooit met tegenzin de auto ingestapt. Naast dat Taco een rij instructeur met veel ervaring is, heeft hij ook een goed gevoel voor humor. Voelde me altijd erg op mijn gemak.
  Super bedankt Taco!

 243. Luco schreef:

  Super gezellige lessen gehad bij Koos in de auto! Altijd leuke gesprekken en je leert goed en snel auto rijden. Koos, heel erg bedankt voor de leuke tijden en hopelijk tot snel!

 244. Sebastiaan Moesker schreef:

  Ik heb rijles van Taco gehad. Heb er erg van genoten en veel aan gehad. Het was altijd gezellig en zeer comfortabel, hij weet snel wat je wel en niet fijn vind. Vannochtend dan ook mijn rijbewijs binnen! Heel erg bedankt Taco!

 245. Sebastiaan Moesker schreef:

  Ik heb rijles gehad van Taco, en heb er van genoten. Hij houdt goed rekening met je en het is altijd gezellig in de auto. Hij heeft heel snel door wat je wel en niet fijn vind en houdt daar dan ook rekening mee. Uiteindelijk ook mijn rijbewijs binnen. Top.

 246. Daan schreef:

  Goede lessen gehad, was altijd gezzelig in de auto.
  En was erg duidelijk! Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!
  Koos bedankt!!

 247. Joas schreef:

  Ik ging nooit met tegenzin naar de rijlessen samen met Jan Willem. Naast dat hij goed les geeft ziet hij ook al snel wat je fijn en minder fijn vind. Ik voelde mij bij elke rijles op mijn gemak. Jan Willem is altijd op tijd en communiceert goed via whatsapp en er ontstaan dus geen misverstanden. Hartstikke bedankt Jan Willem!

 248. Martijn schreef:

  Ik heb rijles gehad van Koos en van Taco. Ik heb zowel Koos als Taco als erg leerzaam en gezellig ervaren. Ik heb iedere les wel wat nieuws geleerd! Bedankt Koos en bedankt Taco!

 249. Lindsey schreef:

  Ik heb les gehad bij Taco Groenewegen. Vandaag na de derde keer afrijen geslaagd! Het heeft een groot aantal lessen gekost, maar dan heb je ook wat, ik ben er super blij mee! Bij taco leer je vanaf dag 1 al schakelen, dat geeft je zelfvertrouwen. Veiligheid staat op nummer 1. Tevens heb ik door taco heb ik de auto goed leren beheersen. Ik raad aan eerst je theorie te halen, en dan pas met rijles beginnen. Om te voorkomen dat je teveel geld uitgeeft aan lessen.

  Ik heb altijd gezellige lessen van kwaliteit gehad! Taco is een man waarbij je open en jezelf kan zijn.

 250. Niels schreef:

  Ik heb me geen één les verveeld bij Koos in de auto! Elke les was heel leerzaam en tegelijkertijd ook heel gezellig! Ook het contact met Koos ging heel prettig. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald in 28 lessen. Bedankt Koos!

 251. Catina Ramos schreef:

  Na 40 lessen ergens anders te hebben gereden ben ik bij Koos verder gegaan en daarna bij Jan Willem. Het waren maar 9 lessen, maar ik heb met heel veel plezier een hele hoop meer geleerd. De lessen waren erg relaxed, gezellig en toch leerzaam! In 1x geslaagd! Koos en Jan Willem, bedankt!

 252. Adriaan schreef:

  Bij Koos Vlieger krijg je een rijd-instructeur die ervoor zorgt dat dat je zonder na te denken veilig kan rijden en parkeren, ook kan je goede lessen verwachten, zodat je onder alle omstandigheden rustig met je auto een examen kan halen.

 253. Matthijs Windmeijer schreef:

  Een vriend had me aangeraden om bij Jan Willem te gaan rijden. Rijschool Koos Vlieger is een extreem goeie keuze geweest. De geduldige en behulpzame Jan Willem is fijn om naast je in de auto te hebben zitten. Je kan op je eigen tempo leren maar daarnaast toch constant kritisch naar je eigen rit blijven kijken.
  Heb voorheen bij een andere rijschool gereden, de overstap is een hele goede keuze geweest. Ik ben erg tevreden over de lessen die ik heb gehad en zou rijschool Koos Vlieger aan iedereen aanraden, helemaal top! Thanks Jan Willem!

 254. Robin Smits schreef:

  Ik heb mijn examen in een keer gehaald en kan volgende week mijn rijbewijs ophalen! Ik heb lessen bij Koos en Jan Willem met een hoop plezier gevolgd. Elke les was even leerzaam als de vorige en als het me even teveel werd, werd er met alle begrip en kalmte met mijn paniek omgegaan waardoor ik het uiteindelijk voor elkaar heb gekregen om rustig en zelfverzekerd mijn examen te halen.
  Jan Willem en Koos, heel erg bedankt.

 255. Patricia Roeleveld schreef:

  Prima rijschool. Relaxte en kundige rijinstructeurs met jaren lange ervaring. De lessen waren altijd gezellig, Koos en Taco waren altijd geduldig en zorgen er voor dat je vol zelfvertrouwen het examen in gaat!

 256. Amber schreef:

  Ik heb vandaag mijn rijbewijs op mogen halen en dat heb ik volledig te danken aan Koos en Jan-Willem! Beide ontzettend gezellig en leerzaam om als rij instructeur te hebben. Zeer flexibel qua tijden en hele goede begeleiding. Heren, bedankt!

 257. Heleen schreef:

  YESS!!!! Mijn rijbewijs in 1 keer in de pocket!
  Dit had ik echt niet gekund zonder mijn rijinstructeur Jan Willem, die ondanks dat ik een wat langzame start had toch heel geduldig alles met mij heeft herhaalt. Bovendien gaf hij mij ook het gevoel dat het totaal niet erg was als je er iets langer over doet dan anderen, dat vond ik erg fijn. Ik zou daarom de rijschool Koos Vlieger en dan zeker ook Jan Willem sterk aanraden om bij te gaan lessen! En ook al ben ik heel blij dat ik nu geslaagd ben, ga ik de lessen vol gezelligheid, grapjes, maar ook soms wat serieuze praat wel erg missen. Heel erg bedankt!

 258. Tom van der Aa schreef:

  Vandaag mijn rij examen in 1 keer gehaald. Moet hier koos heel hard voor bedanken zonder hem was het nooit gelukt. Een betere rij instucteur vind je niet!!!

 259. Lucas van Ede schreef:

  Vandaag mijn rij-examen gehaald. Ontzettend blij mee. Zonder Koos had ik nog zeker een jaartje moeten lessen, dus echt een aanrader!😊

 260. Sander Oostdijk schreef:

  Vandaag in 1 keer mijn examen gehaald, mede mogelijk gemaakt door Koos en Taco! Hele fijne lessen gehad. Met veel zorg en geduld wordt je heel goed voorbereid op het rijden in verkeer. Altijd veel plezier gehad tijdens de lessen en heel relaxt leren rijden. Zeker een aanrader!
  Nogmaals bedankt Koos en Taco!

 261. Lu Lan schreef:

  Ik kan volgende week mijn rijbewijs ophalen dankzij Jan-Willem! De lessen waren erg leerzaam maar tegelijkertijd ook gezellig. Hij stelde mij altijd gerust en was erg geduldig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, zeker een aanrader.
  Heel erg bedankt!!

 262. Lucas schreef:

  Ik heb erg fijne ervaringen over gehouden aan deze rijschool. De lessen van zowel Koos als Taco waren erg nuttig en leerzaam, maar vooral ook heel gezellig. Tijdens de lessen heb ik het altijd naar mijn zin gehad en veel geleerd, met resultaat! Rijschool Koos Vlieger is zeker een aanrader!

 263. Florian Cascino schreef:

  Ik heb les gekregen van Jan Willem. Een erg goede instructeur waarbij ik mij op mijn gemak voelde omdat het naast leerzaam ook nog eens altijd gezellig was. Dankzij de fantastische opleiding ben ik in één keer geslaagd!

 264. Nigel schreef:

  Koos is een topper. Veel van geleerd veel mee gelachen en ook serieus moeten zijn.
  Gister geslaagd en mede dankzij het vertrouwen van Koos! Nog vele jaren geluk en succes gewenst met je rij school.

 265. Emy schreef:

  Om te beginnen zou ik het willen hebben over wat een geweldige man koos vlieger is.
  Deze man heeft zoveel geduld en heeft heel veel plezier in wat hij doet. Dit zie je ook altijd terug in zijn rijlessen. Ik heb geen 1 rijles gehad dat ik het niet naar mijn zin heb gehad. We hebben veel te veel gelachen, maar konden ook heel serieus zijn. Ik heb zoveel geleerd en ben Koos dan ook heel erg dankbaar. Gewoon in 1x geslaagd! Wat ik trouwens nog steeds niet kan geloven.
  Het slagen betekende daarentegen wel dat de eindeloze carpool-karaokes, de constant goede gesprekken en lachbuien met koos voorbij waren… Ik ga hem missen.

  Bedankt voor alles koos!

 266. Julia van Lingen schreef:

  Zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs!!
  Hele leuke en leerzame lessen gehad!
  Alles werd duidelijk uitgelegd zodat ik zelfverzekerd naar mijn examen kon gaan.
  Koos, nogmaals heel erg bedankt voor de rijlessen.
  Altijd met plezier gereden!

 267. Aileen schreef:

  De rijlessen van Jan Willem waren altijd super gezellig, leerzaam en interessant. Ik heb veel van hem mogen leren, door zijn geduld en gezelligheid voel je je zeker op je gemak! Zeker een aanrader.
  Bedankt voor alles, het was top!!

 268. Vlad schreef:

  Net vandaag in één keer geslaagd! Zijn lessen zijn altijd erg gezellig, maar vooral leerzaam. Er was niet eens een dag waar je niks kan leren, die is er gewoon niet. Hij is een erg relaxte man om mee te praten en heeft altijd geduld voor jou. Hij houdt zich mooi aan de regels van data inplannen en legt de lat iets hoger dan het examen, zodat je in een keer kunt slagen. Zijn slagingspercentage voor het examen in één keer halen, is niet voor niets zo hoog en dat is ook zeker terecht. Zeker aan te raden als je in of dichtbij Zoetermeer woont! Heel erg bedankt Koos voor al je leerzame lessen en momenten!

 269. Isa schreef:

  Ik ben vandaag 1x geslaagd. De lessen bij koos zijn altijd erg leerzaam. Koos is duidelijk en heeft veel geduld. Ook voelde ik mij op mijn gemak en was het altijd gezellig. Dus zeeeeker aan te raden. Bedankt koos

 270. Charlotte Harland schreef:

  Koos is een erg goede rijinstructeur. Hij heeft veel geduld, is flexibel en legt duidelijk uit. Hij is ook gezellig en maakt graag een praatje, dus de rijlessen waren nooit saai. Ik raad deze rijschool aan, aan iedereen die op een leuke manier zijn rijbewijs wil halen. Bedankt voor de fijne lessen Koos!

 271. Sven Smink schreef:

  Gezellige en leerzame lessen gehad bij Koos Vlieger en in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs !
  Koos legt alles rustig uit en heeft veel geduld.
  Zeker een aanrader om hier te lessen !

 272. Remy Vonk schreef:

  Geweldige rijschool. Koos is echt een top instructeur die een passie heeft voor zijn werk. Dit komt de kwaliteit en de gezelligheid van de lessen ten goede. Wil je echt leren rijden dan raad ik je aan om je bij Koos aan te melden!!

 273. Tom Liinssen schreef:

  En ook ik ben in 1 keer geslaagd bij deze toffe rijschool. Jan-Willem is echt een hele kundige, relaxte en toffe instructeur. Dik tevreden en een aanrader!!

 274. Melanie schreef:

  De rijlessen met Koos waren altijd gezellig en leerzaam. Elke les leerde ik wel iets nieuws en gaf hij handige tips. Ik zal de tip “Kijk onder auto’s door voor voetjes, zodat je niet verrast wordt door een overstekend kind o.i.d.” nooit vergeten! Verder legt Koos alles rustig en duidelijk uit, wat heel fijn is. Je weet waar je aan toe bent, op een gezellige en spontane manier. Zelf kon ik nog wel eens last hebben van stres en zenuwen wegens faalangst, maar Koos ging hier perfect mee om. Een aanrader voor iedereen dus! Heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! 🙂

 275. Etwar Jawahier schreef:

  Volgende week kan ik mijn rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis. Het waren leerzame lessen, maar ook de leukste lessen waar ik altijd zin in had. Ik had geen betere rij-instructeur kunnen hebben. Dankje Jan-Willem!

 276. Joelle Buis schreef:

  Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Super leuke en heel erg leerzame lessen gehad, en Koos had veel geduld. Heel erg bedankt voor alles Koos!

 277. Justin schreef:

  De lessen zijn echt top, en je leert erg snel van Koos. Daarnaast weet je waar je aan toe bent. Samen met Koos heb ik er voor gezorgd dat ik alles in één keer gehaald heb!

 278. Nils Dubois schreef:

  Koos is een erg goede en duidelijke instructeur. Hij past de lessen echt goed aan aan jouw kunde en het is ook nog erg gezellig. Dankzij Koos m’n rijbewijs in één keer gehaald!

 279. Daphne Bouwens schreef:

  Ik heb het enorm naar m’n zin gehad bij de rijlessen van Jan Willem Roza! Hij stelt je op je gemak en is een goede leraar. Je bent bijna de hele les echt aan het rijden, dus je staat nooit lang stil voor een uitleg. Zo maak je optimaal gebruik van de lestijd! Ook vond ik zijn uitleg altijd enorm helder, hij had zelfs speelgoed-autootjes om bepaalde manoeuvres te laten zien. Al met al was de sfeer in de auto altijd heel gezellig, en ben ik blij dat ik bij hem ben gaan lessen.

  Jan Willem, enorm bedankt!!

 280. Bram de Vrind schreef:

  Les gehad van Jan Willem. Ik heb hem ervaren als een man met veel geduld, humor en interesse in de mens achter de leerling.

 281. Dena schreef:

  Het eerste halfjaar heb ik autorijles gehad bij een andere man. Daarna ben ik overgestapt naar Koos omdat ik onzeker werd door de andere rijschool. Ik stuurde Koos een bericht dat ik wilde lessen bij hem, en het was gelijk gezellig en open! Tijdens het rijden gezellig praten, en leren. Hij heeft veel oog voor detail! Wat je helpt bij het doen van het examen! Ik ben blij dat hij mijn instructeur is geweest, dankzij hem heb ik geleerd hoe ik zeker achter het stuur moet zitten, en heb ik mijn rijbewijs gehaald!
  Het is zeker een aanrader om hier te lessen!!

 282. Thom van den Berg schreef:

  Ik zou Koos zeker aanraden! Je voelt je erg op je gemak in de auto. De lessen zijn uiterst leerzaam. Elke les leer je wel weer wat nieuws. Door zijn geduld en vertrouwen ga je met een goed gevoel je examen in. Hierdoor ben ik ook in 1 keer geslaagd.

  Bedankt Koos!

 283. Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Koos. Toen ik begon met lessen had ik het idee dat ik dit totaal niet leuk zou vinden, maar mijn gedachtes waren meteen veranderd op het moment dat ik bij Koos in de auto stapte. De lessen waren niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig! Daarnaast is Koos erg flexibel in het plannen van de rijlessen. Ik zie deze periode als een super ervaring en zal dit niet snel vergeten, ik kan nu genieten van mijn rijbewijs! Koos had erg veel geduld in mij en door hem zit ik nu zelfverzekerd in de auto! Kortom, een absolute aanrader!

 284. Christiaan schreef:

  Bij Koos in de auto was het altijd gezellig en ook erg leerzaam. Het handige van Koos is dat hij de lat net iets hoger legt dan die van het examen. Hierdoor slaag je alsnog voor examen ondanks dat je een paar vergissingen maakt. Ook helpt het tegen de zenuwen voor het examen. Ik zou Koos bij iedereen aanraden!

  Bedankt voor de leuke lessen, Koos!

 285. Renate schreef:

  De rijlessen bij Rijschool Koos Vlieger zijn van goede kwaliteit. Koos bouwt de lessen rustig en in duidelijke stappen op, zodat de leerling zijn eigen tempo bepaalt. Zijn lessen zijn erg divers; elke les is de route anders, waardoor je tijdens je examen zeker niet in ‘onbekend gebied’ rijdt. In mijn pakket was de tussentijdse toets inbegrepen. Dat is echt een voordeel, omdat je zo weet hoe een examen er ongeveer uitziet. Daardoor was ik zeker minder zenuwachtig voor mijn echte examen.
  Ook is hij erg flexibel: bij school ophalen, afzetten bij het station? Dat is geen probleem.
  Daarnaast was het altijd gezellig in de auto. Koos zorgt voor een goede sfeer.

  Ik ben uiteindelijk in 1x geslaagd. Koos bedankt!

 286. Laura schreef:

  Vorige week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Koos is een ervaren instructeur en dat merk je. Hij neemt de tijd om dingen goed en duidelijk uit te leggen. Hij oefent veel verschillende situaties met je waardoor ik mij nu zelfverzekerd achter het stuur voel zitten. Daarbij is hij flexibel met het plannen van zijn lessen en is hij altijd goed bereikbaar.
  Ik heb een pakket met 30 lessen en een tussentijdse toets afgenomen. Ik had hier genoeg aan en vond het zelf heel fijn om de toets te doen. Hierdoor wist ik waar ik nog aan moest werken voordat ik echt examen ging doen en was de ‘nieuwigheid’ eraf, scheelde zenuwen.
  Ik raad Koos Vlieger absoluut aan! Bedankt Koos!

 287. Fabian Sebel schreef:

  Ik ben echt heel tevreden over koos Vlieger Alles wordt heel goed geregeld en ik kan altijd bellen voor vragen ik ben ook in 1x geslaagd. Ook vind ik het fijn dat de rijschool ook flexibel is. Je kan in overleg je rijlessen inplannen. Verder heb ik ook een heel goede en vriendelijke instructeur, dit maakt de rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk !

 288. Jelmer schreef:

  Ik heb bij Koos mijn rijlessen gevolgd en dat was een goede keuze!
  Koos geeft op een duidelijke en rustige manier les. Hij laat je nadenken over oplossingen als je het even niet meer weet en kan het goed verwoorden. Ik heb erg veel van hem geleerd en nu mooi mijn rijbewijs.
  Bedankt Koos!!!

 289. Annemiek schreef:

  Koos Vlieger is een super rijschool en! Door de manier van lesgeven heb ik veel geleerd en ook heb ik veel goede tips gekregen. De lessen waren altijd gezellig, motiverend en ook persoonlijk. Koos heeft er voor gezorgd dat ik autorijden heel erg leuk ben gaan vinden en ook het zelfvertrouwen heb gekregen om goed te kunnen gaan rijden!
  Bedankt voor de lessen Koos!

 290. Marlene schreef:

  Top rijschool!!! De lessen waren super leuk en leerzaam!!! Dankzij Koos ben ik eindelijk geslaagd!!! Ben ik helemaal blij dat ben ik overgestapt naar deze rijschool!
  Hartstikke bedankt Koos!!!

 291. Lotte Valkenburg schreef:

  Heel tevreden over deze rijschool. Ik heb lessen gevolgd bij Jan-Willem, deze waren altijd gezellig. Hij is geïnteresseerd en kan gezellig praten, tegelijk ook nog goed lesgeven en zorgt voor een goede sfeer in de auto. Hij heeft vertrouwen in je en gaat altijd door met proberen totdat iets echt lukt!

 292. Menno schreef:

  Super rijlessen gehad, bij zowel janwillem als koos,
  Altijd behulpzaam en blijft het proberen totdat het lukt!
  een goede sweer in de auto en koos zorgt altijd voor een leerzamen les

  zeker een aanrader!

 293. Bjorn Flantua schreef:

  De rijlessen bij Koos waren altijd leuk en leerzaam. Hij is heel duidelijk in wat hij wel goed vind gaan en waar de verbeterpunten liggen. Daarnaast zorgt Koos voor een fijne en kalme sfeer in de auto.
  Koos heeft mij elke rijles gemotiveerd om meer uit mezelf te halen. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb behaald. Nogmaals bedankt voor alles Koos.

 294. Thomas Gilvert schreef:

  Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met als instructeur Jan Willem. Na een lange tijd geen les te hebben gehad besloot ik opnieuw te beginnen bij auto rijschool Koos Vlieger en met Jan Willem als mijn instructeur waren de lessen naast heel gezellig ook enorm leerzaam. Het geduld en de duidelijke uitleg zodra iets niet duidelijk was, was enorm belangrijk voor mij.
  Ik zou het dus zeker aanraden om hier je lessen te volgen!

 295. Anouk den Exter schreef:

  Wat een gewelige rijschool is dit!
  Lessen gehad van Jan Willem en dit was behalve onwijs gezellig, wat ook erg belangrijk is, iedere keer weer leerzaam.
  Met de theorie en de praktijk goed geholpen. Ik kon altijd alles vragen.
  Door alle steun van Koos en Jan Willem heb ik de theorie en de praktijk in 1x kunnen halen.
  Geweldige ervaring, bedankt!!!

 296. Lara schreef:

  Ik ben erg blij dat ik er voor heb gekozen om bij Koos te gaan lessen. Hij was altijd erg duidelijk,geduldig en gezellig. Je weet wat je kan verwachten. Het maakt Koos niet uit als hij je meerdere keren hetzelfde moet uitleggen. Door mijn faalangst heb ik snel stress en vind ik nieuwe situaties meestal eng, maar Koos heeft er altijd voor gezorgd dat ik mij op mijn gemak voelde en dat alles goed ging. Ik raad iedereen Koos aan.

  Bedankt Koos.

 297. Melissa schreef:

  Ik heb met Koos een erg leerzame, maar ook gezellige tijd gehad in de auto. Zijn lessen waren altijd erg ontspannen, en al vanaf het eerste moment zorgt Koos ervoor dat je niet al te nerveus en zenuwachtig achter het stuur stapt. Koos was met mij altijd erg geduldig, en legde alles goed en duidelijk uit. Dit heeft mij enorm geholpen op de weg naar mijn praktijk-examen. Ik ben super blij met de manier waarop mijn lessen gegaan zijn, en weet zo goed als zeker dat ik zonder Koos niet zomaar in 1x geslaagd zou zijn!

 298. Anne schreef:

  Koos is een geweldig ervaren rijínstructeur. Zorgt voor een hoop gezelligheid in de auto
  en is altijd geduldig en geïnteresseerd. Altijd enthousiast, maar ook kritisch wanneer dit nodig is.
  Ik ben altijd met plezier naar mijn lessen gegaan en baal best een beetje dat het nu gestopt is.
  Ondanks dat ben ik natuurlijk wel heel blij dat ik in 1 keer geslaagd ben.
  Dankjewel Koos. Je bent een top kerel!

 299. Ilse schreef:

  Autorijschool Koos Vlieger, ik had geen betere rijschool uit kunnen kiezen/ kunnen wensen. Altijd in voor een praatje en ik voelde me op mijn gemak ondanks dat ik wel eens onzeker kon zijn. Hij besteedt aandacht op de punten waar ik het nodig had zowel in het autorijden als in het privé leven. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat is dan ook dankzij Koos Vlieger. Ik ben zeer tevreden en kijk met een positieve terugblik op de lessen! Het is dan ook zeker een aanrader om bij Koos Vlieger te lessen!

 300. Fabian schreef:

  Rijlessen gehad bij Koos. Het was een leuke, gezellige en toch leerzame tijd.
  Door het harde werken en de handige tips van Koos ben ik in één keer geslaagd !
  Kortom, dit is een rijschool waarbij je een hele leuke ervaring kan beleven en daarnaast ook veel leert.
  Ik ben heel erg dankbaar voor de leuke tijd die we samen hadden.
  Enorm bedankt !

 301. Nina schreef:

  Jeah geslaagd! Thanks to koos.
  Beste rijleraar van het land, ik ben iin een keer geslaagd.
  Was gezellig, bedankt koos!

  Groetjesss van mij.

 302. Michelle schreef:

  Ik heb onwijs leuke rijlessen gehad van Jan-Willem. Ik vond het heel belangrijk om een instructeur te hebben waarbij je je op je gemak kan voelen, en dat is zeker het geval bij hem! Als je iets nodig hebt heeft hij het bij zich, hij zorgt ervoor dat je niet te vaak dezelfde route rijdt en geeft hele goede tips. Ik vond het ook fijn dat hij alles heel rustig uitlegt en het geen probleem vindt om dat een tweede, derde of vierde keer te doen. De eerste lessen vond ik autorijden best eng maar nu heb ik daar geen last meer van. Ik ben heel blij dat ik nu geslaagd ben maar stiekem vind ik het ook wel jammer dat ik nu geen rijlessen meer heb 😉

 303. Yes! Ook ik mag schrijven dat ik geslaagd ben.
  Ik heb Koos leren kennen als betrokken, vriendelijk, duidelijk en geduldig. Dat vond ik prettig. Autorijden vond ik best pittig om te leren maar van Koos heb ik geleerd dat het er niet om gaat dat het perfect gaat maar dat je weet hoe je fouten oplost. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer rust, plezier en zelfvertrouwen kreeg tijdens het rijden.
  Tijdens het autorijden is er een goeie sfeer; je kunt gerust vertellen over je werk, weekend en vakantieplannen!
  Dus twijfel je of je wel auto kunt rijden? Denk je dat het niets wordt? Begin je er liever niet aan? Neem dan contact op met Koos! 😉

 304. Merel P schreef:

  28 Februari 2017 was ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik was natuurlijk dolblij, maar ik vond het ook jammer om de leuke lessen te missen. Vanaf het begin tot het einde heb ik het altijd ontzettend gezellig gehad met Koos! We hebben veel gelachen! Naast de gezelligheid is het ook een hele duidelijke en prettige leraar. In het begin was ik erg onzeker en bang. Koos heeft mij zelfvetrouwen gegeven in de auto. Duidelijkheid is ook iets wat ik nodig heb en dat was ook altijd aanwezig in de lessen. Al met al een positieve terugblik op de rijlessen bij Koos Vlieger! Mocht je dus nog een goede, gezellige en betaalbare rijschool zoeken dan zal ik zeker Koos Vlieger aanraden. Bedankt Koos!

 305. Robbert De Peinder schreef:

  Ik ben 15-03-2017 in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. bij top rijschool Koos vlieger dankzij mij instructeur Jan-Willem. Ik heb met jou een leuke tijd met gezellige lessen gehad. Deze rijschool is echt een aanrader je leert alles goed en relaxed. Maar vooral heel gezellig. Bedankt voor de inzet Koos maar in het bijzonder Jan-Willem ik heb een hoop van je geleerd en een geweldige tijd gehad.

 306. Marinka schreef:

  7 maart was voor mij de dag dat ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs.
  Dankzij deze top rijschool heb ik ontzettend veel geleerd en ervaring op gedaan. Door Koos ben ik er helemaal klaar voor, om vanaf vandaag zelfstandig, zelfverzekerd & veilig de weg op te gaan.
  Je merkt dat Koos veel ervaring heeft met het geven van rijles. De lessen zijn erg gestructureerd met duidelijke uitleg, veel geduld en elke les merk je dat je vooruitgang boekt. Niet te missen is de gezelligheid in de auto. Bij Koos kan je helemaal jezelf zijn wat er ook voor zorgt dat je de eerste ervaringen met autorijden, met veel plezier doet!!
  Kortom: TWIJFEL NIET en GA BIJ Koos Vlieger lessen!

  Bedankt voor alles Koos & ook Jan-Willem voor de paar invallessen die ik heb gekregen. Toppers!

 307. Pim van Westreenen schreef:

  Ik ben afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijexamen. Dit heb ik te danken aan zowel Koos als Jan-Willem. Ik begon bij Koos, hij heeft mij de basis geleerd. Dit was altijd gezellig maar als het moest ook streng want ik moest uiteraard ook wat leren. Na een tijdje zat de basis erin en stapte ik over naar Jan-Willem. Dit was ook altijd gezellig en zette de puntjes op de i bij mij. Deze mannen zijn beide goede rij-instructeurs, bedankt heren!

 308. Bas van Vliet schreef:

  Ik had nooit echt zin om te gaan beginnen met rijlessen, maar toen ik eenmaal begonnen was bij Koos was ik zeer blij dat ik ervoor gekozen had om bij hem te gaan lessen. Elke les leerde ik stapje voor stapje hoe ik mij beter kon verplaatsen in het verkeer. Hij legde elke les uit wat er goed ging, en wat er beter kon. Ook waren de lessen heel gezellig, wat ook zeker niet onbelangrijk is. Ik heb nu ruim 1 maand geleden in 1x mijn rijbewijs gehaald, en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik zou rijschool Koos Vlieger zeker voor iedereen aanraden. Nog bedankt Koos!!

 309. Wessel schreef:

  Ik heb op woensdag 15 februari in een keer mijn rijbewijs gehaald bij Koos. Ik had het privilege om met beide Koos en Jan-willem te mogen rijden. De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, ook humor hebben beide mannen niet tekort en werd in de auto altijd wel gelachen. Ik kan Koos vlieger zeker aanraden als rijschool voor omgevinf zoetermeer. Bedankt koos en jan, voor een hele leuke en succesvolle rij-opleiding!

 310. Bastiaan schreef:

  Op woensdag 8 februari heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij Koos Vlieger.
  De lessen waren altijd erg leerzaam en leuk, Koos legt altijd alles duidelijk uit. Je gaat als een speer door al je lessen heen, en voor je het weet rijd je af. Soms als dingen tijdens het rijden wat minder goed gaan, zit Koos er kort op en dat is top, want daardoor leer je het wel beter.
  Verder is de focus tijdens het rijden op je praktijk examen en dat is ideaal, want zo word je optimaal klaargestoomd en sta je zelfverzekerd aan de start op de dag dat je die roze pas gaat binnenhalen!
  Wat ook niet onbelangrijk is om te vermelden in deze review: tijdens de lessen lekker kunnen ouwehoeren over de sportuitslagen van de weekenden daarvoor, dus ook als sportfan(lees: voetbalfan), ben je bij Koos Vlieger op het juiste adres.

 311. Timo de Graaf schreef:

  Maandag 30 januari heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Koos Vlieger. Ik had niet Koos zelf maar Jan-Willem. Ik heb het al die tijd uitermate naar mijn zin gehad. Maar bovenal was het uitermate leerzaam. Hij heeft zoveel geduld met je en legt je precies uit wat je moet doen, hoe je het moet doen en hoe je het kan optimaliseren. Hij geeft je zoveel zelfvertrouwen voorafgaand aan het examen dat nerveus er eigenlijk niet meer in zit. Verder was het erg fijn dat er altijd wel plek was, of plek werd gemaakt op een tijd dat jij wilde lessen. Je lest altijd goed in je eigen tempo en niks word over het hoofd gezien of even vluchtig gezien. Elk punt word goed en zorgvuldig behandeld.

  Met andere woorden een echte aanrader als jij met je rijbewijs wil beginnen.
  Bedankt voor de mooie tijd Jan-Willem en nogmaals bedankt voor alles!!

 312. Pieter Bik schreef:

  De lessen van Koos waren altijd gezellig maar bovenal interessant en leerzaam. Met hem leer je het autorijden in duidelijke stappen aan. Hij geeft duidelijk aan wat je verbeterpunten zijn en waar je op moet letten. Verder heeft hij het geduld om alles zo vaak te herhalen als nodig. Hij blijft altijd rustig waardoor het gemakkelijker is om dit zelf ook te doen. Bedankt Koos voor alle lessen!

 313. Kimberly de Raad schreef:

  Ik heb mijn rijbewijs bij Koos Vlieger gehaald. Ik heb met heel veel plezier gelest bij Koos. Hij is duidelijk en gestructureerd. Je weet waar je aan toe bent en je merkt dat Koos echt goed weet waar hij het over heeft. Ik raad rijschool Koos Vlieger aan, aan iedereen, Koos bedankt! Ook wil ik Jan-Willem bedanken voor de leuke lessen. Ook hier had ik het erg naar mijn zin en leerde ik ook eens om met iemand anders te rijden. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.

 314. Kim Nijman schreef:

  De lessen bij Koos waren altijd erg gezellig! Ik heb heel veel van hem geleerd en hij legt altijd heel precies uit wat je kan verbeteren. Als je zenuwachtig bent voor je rijexamen kan Koos je goed op je gemak stellen en je zelfvertrouwen geven. Ik heb nog twee lessen gevolgd bij Jan-Willem, die waren ook erg gezellig. Bedankt voor alles Koos!

 315. Kiara Flantua schreef:

  Ik vind het een heel goede en fijne rijschool. De lessen zijn ook altijd heel gezellig! Er wordt veel aandacht gestoken in alles dat je moet weten. Ik heb toevallig vanmorgen mijn rijbewijs in één keer gehaald. Zonder die leuke en zeer leerzame lessen van Koos was dat natuurlijk nooit gelukt!

 316. Annemijn Klomp schreef:

  Ik heb bij koos gereden en ben erg tevreden over zijn manier van lesgeven. Koos geeft ook al een tijdje les dus hij weet precies waar hij het over heeft tijdens het lessen. Hij weet precies waar de zwakke punten zitten van een leerling en legt het in alle rust uit wat het probleem is en hoe we die gaan oplossen. Heel stapsgewijs leer steeds meer een zelfstandige deelnemer aan het verkeer te worden! Dankjewel Koos

 317. Marit schreef:

  Ik heb mijn lessen bij Koos gevolgd, en die waren altijd erg leerzaam en leuk. Koos is een fijn en rustige leraar. Ik was nogal bang bij het begin om fouten te maken maar Koos reageerde zo rustig dat ik al snel niet meer bang was. Koos weet ook heel goed wanneer je klaar bent voor het afrijden want ik ben namelijk in 1x gelslaagd. Kortom ik raad rijschool Koos Vlieger zeker weten aan!

 318. Mariëlle Kouwenberg schreef:

  Ik heb mijn lessen bij koos gevolgd, en ik heb er enorm van genoten! Het was altijd gezellig en de lessen zijn altijd van goede kwalitiet. Het gaat ook om jou, wat kan jij en waar moet jij aan werken. Hij vergelijkt je nooit met anderen en dat is heel fijn. Verder zijn de lessen makkelijk en snel in te plannen wanneer jij kan. Wanneer je een keertje moet afzeggen is dit nooit een probleem en kan je makkelijk in contact komen en gelijk je les verplaatsen. Voor mij was dit ideaal omdat ik zelf aan topsport doe en Koos daarmee erg flexibel was en met me mee dacht!
  Koos zelf geeft ook heel goed aan wanneer je bijvoorbeeld je theorie moet halen of wanneer hij denkt dat je klaar bent voor een examen. Dit is heel fijn en duidelijk. Koos zelf is ook echt een topper, hij legt helder en duidelijk uit, geeft les op jouw niveau, geeft goed feed-back en je kan natuurlijk altijd leuk met hem kletsen!
  Ik vond het zeer fijn om hem naast mij in de auto te hebben zitten!! Ik raad het dus zeer aan om bij hem te lessen!!
  Ik ben zelf in 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk examen, dankjewel lieve Koos!!

 319. Liset schreef:

  Ik heb mijn rijlessen bij Koos als gezellig en leerzaam ervaren. Je kan makkelijk met hem in contact komen, bijvoorbeeld wanneer je een afspraak voor een les wilt wijzigen of vragen hebt. Hij geeft duidelijk aan wanneer je dingen moet gaan regelen zoals je theorie examen. Ook had hij bij mij goed door hoe ik mij voelde bij de lessen. En koppelt dat op een prettige manier terug. Ik vond de rijlessen bij Koos fijn. Zeker een aanrader!
  En bedankt Koos!

 320. Dani van Eekelen schreef:

  De lessen die ik volgende bij Koos waren altijd leuk, ik heb me nooit verveeld alhoewel ik daar wel altijd bang voor was. Ook ik ben in één keer geslaagd en heb heel veel plezier gehad tijdens het rijden. Ik raad deze rijschool ook zeker weten aan omdat ik me op mijn gemak voelde.
  Nog heel erg bedankt Koos!.

 321. Ben schreef:

  de lessen bij koos zijn zeer vermakelijk en leerzaam tegelijkertijd. elke les was weer een hele ervaring. ik was soms een beetje lastig maar toch heeft koos me er goed door heen geholpen. bedankt koos. ( allemaal even bij hem af gaan rijden) alvast bedankt!

 322. Niels schreef:

  Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze om door Koos begeleid te worden in het behalen van mijn rijbewijs en zou iedereen aanraden om bij hem te lessen. Hij is een ontzettend goede instructeur: rustig en helder in zijn uitleg en constant bezig met jou beter te laten rijden. Ik vond de lessen altijd erg gezellig en was onder de indruk van hoe betrokken Koos was bij al zijn leerlingen. Je bent niet alleen een nummer dat zijn rijbewijs moet halen, hij haalt ook merkbaar plezier uit het lessen. Met zijn motivatie steekt hij zijn leerlingen aan, waardoor zij nog beter leren rijden. Het is ook prettig dat je pas examen kan doen als hij denkt dat je er klaar voor bent, zodat je ook zeker bent dat je het de eerste keer kan halen. Ik ben hem enorm dankbaar voor alle hulp bij het behalen van mijn rijbewijs

 323. Roxanne Stofbergen schreef:

  Koos is een hele goede, geduldige rij-instructeur. Tijdens de eerste rijlessen was ik nog best bang/onzeker achter het stuur, maar dat ging steeds beter. Koos weet je heel goed rustig achter het stuur te krijgen. Hij bouwt de lessen zo op dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt en steeds meer in jezelf gaat geloven.

  Koos is een goede, geduldige leraar en wacht altijd tot jij zelf ergens klaar voor bent. Tijdens het rijden geeft hij kort tips, maar wanneer hij echt iets wat langduriger uit moet leggen of moet uittekenen, laat hij je de auto aan de kant van de weg zetten zodat je niet wordt afgeleid van het autorijden.

  Ik zou Koos bij iedereen aanraden. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs in 1x gehaald heb en dankzij Koos heb ik ook zelf het vertrouwen in mijn rijvaardigheid.

  Bedankt voor alle lessen Koos!

 324. Robert Smit schreef:

  De sterke punten van Koos zijn dat hij zijn lessen en methode aanpast aan de leerling en veel geduld heeft, maar je wel blijft uitdagen. Door zijn pragmatische aanpak heeft hij mij aan mijn rijbewijs geholpen. Ik raad Koos dan ook zeker aan voor leerlingen die op een latere leeftijd hun rijbewijs willen halen. Door goede adviezen en een goede arbeidsethos heb ik altijd prettig bij Koos in de auto gezeten.
  Koos, bedankt!

 325. Raoul schreef:

  Rijschool Koos Vlieger is een uitstekende rijschool! Koos geeft gezellige en leerzame lessen. Alles wordt stap voor stap en duidelijk uitgelegd. Daarnaast kan Koos goed inschatten hoe een leerling ervoor staat en wat hij nodig heeft om het examen te halen. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik rustig en vol vertrouwen mijn examen inging en het in 1 keer haalde. Kortom, een erg goede rijschool. Koos, bedankt!

 326. Olav Drost schreef:

  Na een half jaartje lessen ben ik uiteindelijk in één keer geslaagd voor het praktijkexamen. Ik heb altijd met plezier in de lesauto gezeten! Koos legde alles rustig en in etappes uit, niet alle verrichtingen in een keer, maar elke les wat nieuws. Dit zorgde voor erg veel rust tijdens de lessen. Naast dat ik natuurlijk mijn rijbewijs gehaald heb, heb ik er door de lessen van Koos vertrouwen in dat ik klaar ben om zelf de weg op te gaan. Kortom, een top rijschool, met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

 327. Lisette schreef:

  Dankzij Koos ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
  De lessen waren altijd erg gezellig, maar vooral ook heel erg leerzaam! Tijdens de lessen legt Koos alles heel goed en op een rustige manier uit, hij neemt echt de tijd voor je. Doordat Koos je na laat denken over je fouten, leer je hier heel veel van. Ook benadrukt hij heel goed wat er juist wél heel goed gaat, dit geeft veel vertrouwen.
  Ik zou Koos zeker aanraden als rij-instructeur! Het waren hele leerzame lessen, bedankt!

 328. Gerwin schreef:

  Ik heb voor Koos gekozen vanwege zijn verleden in het leger en mijn behoefte aan een beetje discipline. Koos is direct op de juiste momenten. Nu heeft Koos waarschijnlijk verschillende stijlen van lesgeven. Dit aangepast aan het type leerling, maar deze stijl paste goed bij mij. Verder is Koos gewoon heel betrouwbaar en heeft hij het hart op de juiste plaats. Vooral dat laatste is belangrijk aangezien je daardoor een bepaalde vertrouwensband op kunt bouwen. Ik ga onze uren in de auto missen Koos. Bedankt voor alles en ik zie je op de voetbalclub.

 329. Dephnie schreef:

  Super leuke rijlessen gehad, Koos is een super lieve relaxte rijinstructeur waarbij ik nooit met tegenzin in de auto ben gestapt! Door hem ben ik een stuk rustiger in het verkeer gaan rijden en heb ik vertrouwen gekeren in mezelf in het verkeer. Stiekem vind ik het jammer dat ik geslaagd ben het was super leuk en leerzaam koos!;)

 330. Anke van Gimst schreef:

  Koos is niet alleen voor de jongeren een uitstekend rijinstructeur. Ook volwassenen die zich onzeker voelen om achter het stuur te kruipen weet hij in korte tijd genoeg zelfvertrouwen te geven om toch weer te gaan rijden. Koos, bedankt!

 331. Jorissa schreef:

  Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Koos legt alles op een rustige manier uit, maar daarnaast kan hij ook gezellig met je kletsen.

  Als iets verkeerd gaat, gaat hij daar heel rustig mee om waardoor je zelf ook goed leert met bepaalde situaties om te gaan.
  Ik vond Koos een hele goede instructeur omdat hij mij liet uitvinden dat ik het echt wel kon.
  Ik denk dat dat veel mensen die wat onzeker zijn heel goed kan helpen!

 332. Sabine schreef:

  Bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen, maar vooral het geduld. Hierdoor heb ik uiteindelijk in een keer mijn rijbewijs gehaald. Op aanraden heb ik ook de tussentijdse toets gedaan. Hierdoor wist ik precies wat ik van het echte examen kon verwachten. Ik zou dit dan ook aan iedereen aanraden.
  Tijdens de lessen werd alles stapje voor stapje behandeld, De uitleg was duidelijk en dit zorgde ervoor dat ik steeds meer vertrouwen kreeg in het autorijden.

  Nogmaals bedankt Koos!

 333. Jos schreef:

  Koos is een ervaren en professionele instructeur, die je persoonlijke begeleiding geeft en stapsgewijs met jou naar het examen toe werkt. Het duurde even totdat ik examen kon doen omdat ik er halvewege een poos tussenuit ben geweest, maar ik ben wel in 1 keer geslaagd. Ik heb voor het examen de tussentijdse toets gedaan en daarmee een vrijstelling gehaald voor een aantal examenonderdelen, wat me erg heeft geholpen tijdens het examen.
  Bedankt voor de leerzame lessen Koos!

 334. Martijn schreef:

  Ik heb 30 leuke lessen gehad bij Koos Vlieger. Het was altijd gezellig en de auto maar ondertussen leerde hij mij ook ontzettend veel over het autorijden. Hierdoor heb ik flinke stappen kunnen zetten waardoor ik uiteindelijk mijn rijbewijs in 1x heb gehaald. Ik heb op aanraden van Koos ook een tussentijdse toets gehad die mij heeft geholpen tijdens het afrijden. Ik kan deze rijschool dus bij iedereen aanraden. Bedankt voor alle leuke lessen Koos!

 335. Lars van der Hooft schreef:

  Al vanaf de eerste autorijles voelde de keuze goed om bij Koos rijles te nemen. Hij is altijd duidelijk, maar vindt het ook leuk om een grapje te maken. Hierdoor worden de rijlessen erg interactief en gaat het nooit vervelen. Je leert erg veel van Koos, en hij leert je rijden op een buitengewone manier. Met mijn ADD/ autisme heb ik soms wat moeite met het goed opvatten van opdrachten of opmerkingen, maar Koos heeft dat altijd goed in de hand! Daarnaast duren de lessen anderhalf uur, wat erg positief is. Het is niet te kort en ook niet te lang. Autorijschool Koos Vlieger is daarom een goede aanrader!

  Bedankt voor alle mooie kilometers die ik met jou gemaakt heb Koos!

 336. Yanick Smits schreef:

  De lessen waren erg gezellig en leerzaam. heb het heel erg naar mijn zin gehad en natuurlijk met rijbewijs naar huis gegaan. Thanks voor alle hulp en gezelligheid Koos!

 337. Michelle schreef:

  Koos is een échte topper! Hij verstaat zijn vak en neemt alle tijd om je zo goed en rustig mogelijk te begeleiden! De autorijlessen zijn onwijs gezellig, maar ook erg leerzaam en serieus. Als je op zoek bent naar de beste rijschool in de omgeving, moet je bij Koos Vlieger zijn! In 1x geslaagd en ik heb veel aan Koos gehad. Buiten de geweldige rijlessen, dient Koos ook als een luisterend oor, waar ik en waarschijnlijk nog vele anderen veel aan hebben gehad, en aan zullen hebben! (5 sterren voor koos!)

 338. Kees Schippers schreef:

  Top rijschool. In 1 keer geslaagd!
  Rustige begeleiding. Gewoon top! Goede kritische blik van Koos. Zorgt er erg voor dat je goed reflecteerd op je eigen rij-style. Alles ging goed en raad dezr rijschool zeker aan.
  Gewoon alles wat je nodig hebt. Als je relaxed wil leren rijlessen dan is Koos Rijschool zeker een aanrader!

  Dus gewoon lessen. Zo haal je dat rijbewijs wel!

 339. Sofie schreef:

  Koos is een hele goede en gezellige rij instructeur. De lessen zijn altijd heel gezellig, maar vooral heel leerzaam.
  Hij gaat samen met jou stap voor stap werken aan je rijbewijs. Hierdoor leer je alles tot in de puntjes nauwkeurig en ben je heel goed voorbereid voor je examen. Ik ben blij dat ik Koos als mijn rij instructeur gekozen heb omdat ik een hele leuke tijd heb gehad en hij mij zo goed voorbereid heeft op het examen dat ik in 1X geslaagd ben!

  Bedankt Koos!

 340. Wessel schreef:

  Rijschool Koos Vlieger is écht een aanrader voor iedereen! Koos neemt de tijd voor je, en als iets niet lukt laat hij het je opnieuw proberen tot het wel lukt. Pas dan zet hij ze volgende stap! Als er iets verkeerd gaat, vraagt hij aan je waarom het verkeerd ging of waarom je een bepaalde (verkeerde) beslissing nam. Hierdoor leer je zelf na te denken over je fouten en er van te leren. Koos legt dan vaak uit hoe en waarom het anders kan en doet dit heel duidelijk. Hij geeft je altijd vertrouwen dat je het ook kan! Ook leert Koos je veel inzicht in het verkeer, en geeft hij je tips bij bepaalde verkeerssituatie. Koos is ook erg goed bereikbaar en stelt zich flexibel op. Dus als je nog twijfelt waar je zou gaan moeten lessen, zal ik Koos Vlieger bellen 😉 !

 341. Rozemarijn schreef:

  Bij Koos lessen is echt een aanrader. Hij kletst veel met je en het is altijd heel gezellig. Verder is hij een hele goede begeleider, hij komt heel rustig over wat mij veel vertrouwen gaf. Als je een fout maakte bracht hij het altijd op een positieve manier waardoor je gelijk weer wordt gestimuleerd. Hij doet alles op het tempo wat jij fijn vindt en wat goed voor je is. Kortom het waren leuke en leerzame lessen en ik vind het toch wel jammer dat het over is stiekem. Maar ben wel heel blij dat ik bij zo’n goede instructeur mijn rijbewijs in 1x hebben kunnen halen.

  Dankjewel Koos!!

 342. Ilonka schreef:

  De lessen bij Koos zijn voor mij super geweest. Hij geeft je echt de ruimte om jezelf te zijn en op je eigen tempo te leren. Met zijn kennis en ervaring doet hij elke les opnieuw zijn uiterste best voor jou. De lessen waren altijd heel gezellig en van hoge kwaliteit. Koos is niet alleen een super goede leraar, maar ook een goede steun. Er wordt niet alleen maar gewezen op je fouten, maar ook juist de positieve punten worden goed benadrukt en dit werkt heel motiverend! Bedankt Koos voor alle lessen en steun!

 343. Daan Stolk schreef:

  Ik kijk zeer positief teruggekeken op mijn rijlessen met Koos. Wat ik heel fijn vond aan de rijlessen met Koos is dat hij altijd rustig en geduldig is, waardoor ik mij altijd op m’n gemak voelde. Tijdens de lessen was het altijd gezellig, ik kan mij niet herinneren dat er een les is geweest waarbij we niet gelachen hebben.

  Iedereen leert op een ander tempo en Koos gaat daar goed mee om, je krijgt een rustige en duidelijke uitleg en stap voor stap leer je nieuwe manoeuvres en vaardigheden. Koos brengt je ook een goed inzicht in het verkeer bij en zorgt dat je (ook na je praktijkexamen) op een veilige manier deelneemt aan het verkeer.

  Verder is Koos zeer flexibel en goed bereikbaar, ik kon mijn lessen altijd goed indelen en als er iets was waardoor ik niet kon rijden of als ik een vraag had kon ik altijd contact opnemen met Koos.

  Via deze weg wil ik Koos heel erg bedanken voor de leuke en leerzame tijd, ik vond het heel gaaf om te zien hoe blij je was toen ik slaagde en het vertrouwen dat je in me had. Je bent betrokken met je leerlingen en een goed mens!

  Bedankt Koos!

 344. Reinier Speel schreef:

  Koos is een serieuze rij instructeur, die wel tegen een geintje kan. Ik heb de lessen als leerzaam ervaren en ben zeer tevreden over Koos. Ik ben in 1x geslaagd en de les periodes waren leuk en uitdagend. Kortom autorijschool Koos Vlieger is een absolute aanrader!

 345. Nikki Biever schreef:

  Ik heb de rijlessen bij Koos als heel fijn ervaren. Je doet alles stapje voor stapje, waardoor je steeds meer zelfvertrouwen krijgt in het rijden. Koos heeft veel geduld, je voelt je op je gemak, het is altijd gezellig in de auto en het zijn ook nog eens leerzame lessen. Kortom, Koos is gewoon een top-instructeur! Bedankt!

 346. Tim schreef:

  De rijlessen bij Koos waren altijd erg leerzaam en gezellig. Hij zorgt ervoor dat je alles op je eigen tempo kan oppakken, dit geeft rust en zorgt voor een ontspannen sfeer. Hierdoor besteed je aan alles even veel aandacht als nodig en leer je elke les wat bij. Ik vond het fijn dat de rijlessen erg ontspannen en met gevoel voor humor werden gegeven. Ik zou Koos Vlieger zeker aanraden als je op zoekt bent naar een rijschool. Bedankt Koos voor de leuke en leerzame lessen!

 347. Stephanie schreef:

  De lessen bij Koos waren altijd gezellig, maar natuurlijk ook leerzaam. Tijdens de lessen geeft hij duidelijke uitleg en veel feedback. Hij geeft niet alleen aan waar je nog in moet groeien, maar benadrukt ook de positieve ontwikkelingen tijdens de les. Dat vond ik zelf erg fijn. Verder verloopt het inplannen en afspreken van rijlessen flexibel. Een les verzetten is vaak ook geen probleem.
  Kortom, ik ben erg tevreden met mijn keuze voor Autorijschool Koos Vlieger.

 348. Milou schreef:

  Ik heb hele fijne lessen gehad bij Koos Vlieger, hij heeft veel geduld, is serieus en gezellig. Je lest in je eigen tempo wat ik erg fijn vond want ik had het heel druk met school. Bedankt voor de fijne lessen!

 349. Stefan schreef:

  Ik zou me geen betere rij instructeur kunnen wensen dan Koos Vlieger. Het is een man met super veel geduld en heeft ook humor. Het waren gezellige en leerzame lessen. Ik zou iedereen deze rijschool aan willen raden. Bedankt voor de leuke, goede en leerzame lessen Koos Vlieger!

 350. Nick Sleeking schreef:

  De rijlessen met Koos waren elke keer weer met heel veel plezier. Koos neemt de tijd om je de fijne kneepjes van het autorijden uit te leggen en doet dit op het juiste tempo. Geen overhaast gedoe, maar juist goed afgesteld op de goede en zwakke punten van de leerling. Koos is erg gezellig in de auto, maar kan ook iets strenger zijn op de momenten waar dit nodig is. Al met al heb ik genoten van de rijlessen en is Koos verantwoordelijk voor het in 1 keer halen van mijn praktijkexamen. Autorijschool Koos Vlieger is dus voor iedereen een aanrader!

 351. Michiel Hartsuiker schreef:

  Dankje wel Koos voor de rijlessen. Het was een hele goede en mooie ervaring om bij jouw te kunnen rijden!
  De lessen waren heel leuk waardoor je niet gespannen achter het stuur zat. Dankzij al de ervaring die je heb ik heel veel geleerd en ook heel snel dankzij dat ben ik ook in 1 keer geslaagd! nogmaals bedankt voor alle lessen Koos

 352. Weilun Chen schreef:

  Het was altijd prettig lessen bij Koos. Hij blijft geduldig en past zijn lessen aan op jouw tempo. Hij laat je weten wanneer je iets goed doet, maar nog belangrijker, hij laat je duidelijk weten wanneer je iets verkeerd doet. Hierdoor weet je waarop je moet letten bij een vergelijkbare situatie.
  Autorijschool Koos Vlieger is daarom echt een aanrader!

 353. Esra Ikiz schreef:

  Ik ben erg blij dat ik voor autorijschool Koos Vlieger heb gekozen. Koos is een hele vriendelijke, zeer geduldige, kundige instructeur en je voelt je bij hem zeker op je gemak gesteld. Hierdoor heb ik steeds meer zelfvertrouwen opgebouwd tijdens mijn rijlessen en dit was heel fijn.
  Koos houdt precies bij wat je in de lessen al hebt gedaan, zodat je steeds verder kunt waar je was gebleven. Op deze manier begin je pas aan een volgend onderdeel wanneer je hier klaar voor bent. Ook onthoudt Koos goed wat je sterke en zwakke punten zijn en hij besteedt dan ook extra aandacht aan de dingen die je moeilijk vindt.
  Ondanks dat ik in Den Haag woon, heb ik speciaal voor deze rijschool gekozen omdat ik er hele goede berichten over had gehoord.

  Ik raad het iedereen aan om hier te komen lessen, zeker als je wat onzeker bent.

  Bedankt voor alles Koos!

 354. Celine schreef:

  De rijlessen met Koos waren altijd gezellig, het is een hele rustige en geduldige man, en dat was ook wel wat ik nodig had met mijn adhd. Ook geeft hij veel vertrouwen en complimenten, dat is ook fijn!
  ook ik ben nu geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Koos; bedankt voor alle gezellige lessen, en natuurlijk voor het geduld en het vertrouwen!

 355. Loïs schreef:

  Ik heb hele fijne lessen gehad bij Koos! Hij is heel geduldig, je kunt je lessen makkelijk en flexibel afspreken en indiennodig verplaatsen. Hij wordt niet snel boos, en zal je nooit uitschelden of wat dan ook als je iets fout doet. Bedankt Koos!

 356. Jazzley Kamp schreef:

  De rijlessen bij Koos zijn altijd heel erg prettig. Er is geen enkel moment dat je je niet op je gemak voelt bij Koos in de auto. Hij is altijd erg duidelijk in zijn aanwijzingen en opdrachten. Koos weet precies wat je nog nodig hebt, maar probeert je toch altijd een stap je verder te krijgen. Als je bij Koos in de auto zit merk je aan alles dat hij veel ervaring heeft. Als je hier rijdt weet je zeker dat je alles kan oplossen in het verkeer.

 357. Giovanni van der Knaap schreef:

  Zelf ben ik begonnen met een andere rijschool, maar toen ik bij Koos ging lessen merkte ik de professionele instelling. Alles ging stap voor stap en bij mij zelf merkte ik ook dat er vooruitgang in zat. Ik zelf zou rijschool Koos Vlieger op nummer 1 zetten als rijschool, niet alleen door de duidelijkheid maar ook het manier van doen. En natuurlijk zou het saai worden met een wat minderen instructeur, maar Koos is echt een van de weinigen waar je altijd wel mee kunt lachen, maar ook serieus moet zijn op momenten dat het nodig is. Hij let ook goed op je minderen punten in het verkeer, en zal dan ook meer daar op gaan oefenen. Door zijn zeer positieve en professionelen instelling zou jij je ook gemakkelijker gaan voelen in de auto. Dus ik heb maar een ding te zeggen, Koos is een echte aanrader voor mensen die snel, maar ook goed willen leren autorijden!

 358. Anke schreef:

  Koos, dankjewel voor de fijne lessen die ik de afgelopen 4 maanden bij je heb gehad. Ik vond het erg prettig dat je gelijk doorhad wat ik nog moest leren om succesvol rijexamen te kunnen doen. Je instructies waren duidelijk en verhelderend, je hebt me veel inzicht gegeven in mijn rijstijl. De sfeer was altijd gezellig en goed. Ik heb veel geleerd!

 359. Laura schreef:

  Mijn rijopleiding bij Koos Vlieger was erg leuk. Je leert alles op je eigen tempo en tijdens de lessen daagt hij je uit, waardoor je veel leert. Koos houdt de vorderingen goed bij, waardoor je niet in herhaling valt. Ook heeft hij veel geduld en is duidelijk in zijn uitleg. In de auto was het altijd gezellig en leerzaam.
  Ik heb mijn tussentijdse toets gedaan en heb daar nooit spijt van gehad. Zo wist ik wat ik kon verwachten tijdens mijn praktijk examen. Ik ben in 1 keer geslaagd en heb het erg naar mijn zin gehad. Daarom is deze rijschool zeker een aanrader!

 360. Renee van Middelkoop schreef:

  Ik kwam bij Koos Vlieger rijschool via een kennis. De eerste les vond ik wel spannend maar Koos stelt je erg op je gemak. De rijlessen waren altijd gezellig waardoor de tijd best wel snel ging. Ik heb mijn rijexamen in 1 keer gehaald en was daar erg blij mee! Super bedankt Koos, voor de leerzame ritten!

  Groetjes Renee van Middelkoop

 361. Robert Jan Keinhorst schreef:

  Koos ik heb onwijs genoten van de lessen en heb ook onzettend veel geleerd. Door jou heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Je stelde mij op het juiste moment gerust en gaf je op het juiste moment een trap onder mijn kont.
  Wederom heel erg bedankt en zonder jouw lessen had ik het niet zo snel gehaald.

  Robert Jan Keinhorst

 362. Caroline schreef:

  Ik heb best heel wat lessen bij koos gehad.en ondanks dat we hard moesten knokken was het altijd gezellig.ik heb zeker het aan koos ook te danken dat ik nu mijn rijbewijs heb. Erg blij er mee.ik kan aanraden bij koos te gaan lessen veel geduld met je.was top

  Caroline heijboer

 363. Timothy van Dijk schreef:

  Ik vond de rijlessen bij Koos Vlieger erg leerzaam. Je begint heel rustig om de auto te leren kennen en je gaat vanuit je zelfvertrouwen steeds beter rijden waardoor je ook steeds meer handelingen zelf mag gaan doen. Tijdens het rijden was het altijd gezellig, ik heb mij geen moment verveeld met Koos. Ik ben zelf in 1 keer geslaagd en dat komt mede door Koos, daarom zal ik iedereen aanraden om hier rijles te nemen!

 364. Jila schreef:

  Koos is een hele aardige, goede en zeer ervaren instructeur. Zijn geduld en heldere uitleg bij bepaalde verkeerssituaties hebben er voor gezorgd dat ik vandaag probleemloos geslaagd ben! Koos bij deze bedankt voor al je geduld en alle leuke en leerzame rijlessen!

 365. Mark schreef:

  De rijlessen bij Koos waren altijd erg gezellig. Maar naast dat ze gezellig waren, waren ze ook heel leerzaam. Koos legt alles rustig uit en doet alles stap voor stap. En als je iets niet snapt legt hij het zo vaak uit als je wil. Maar het draait bij Koos niet alleen om het kunnen besturen van de auto; Nee Koos zorgt ervoor dat je ook veilig leert rijden, want hij zegt altijd: “Als jij je rijbewijs hebt gehaald dan ben ik er niet alleen zeker van dat je de auto goed kan besturen, maar ook dat je veilig rijdt in het verkeer”. Dankzij de lessen van Koos heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, dus ik kan het iedereen aanbevelen om bij hem te lessen. Lessen bij Koos? Ik zeg doen!!!

 366. Julië schreef:

  Koos is een gezellige, gestructureerde en goede rij-instructeur met veel geduld en persoonlijke aandacht voor jou als individu. Ik heb een iets andere weg af moeten leggen om mijn rijbewijs te halen, maar Koos heeft mij daar goed in begeleidt en uiteindelijk ben ik toch in één keer geslaagd!

 367. Jaimy schreef:

  De rijlessen bij autorijschool Koos Vlieger waren altijd serieus, leerzaam, duidelijk en ook zeker gezellig! Ik voelde mij tijdens de lessen altijd op mijn gemak, dat kwam omdat Koos altijd rustig bleef.
  Ik ben in 1 keer geslaagd en dat heb ik ook te danken aan Koos!
  Ik kan iedereen autorijschool Koos Vlieger aanraden! Echt een top rijschool!

  Koos, nogmaals bedankt!

 368. Denise schreef:

  De lessen van Koos waren zowel leerzaam als gezellig. Dankzij de goede lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Koos was altijd in voor een praatje en de sfeer was erg fijn. Nogmaals bedankt Koos!!

 369. maybritt schreef:

  Koos is een hele aardige en goede instructeur. Hij heeft geduld en legt alles heel duidelijk en helder uit. Ik ben erg tevreden en ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt Koos, voor alle leuke en leerzame rijlessen!

 370. Danny van Dijk schreef:

  De rijlessen bij Koos Vlieger zijn erg duidelijk, erg interessant en vooral erg leerzaam!
  Je lest in je eigen tempo, waardoor je elke les gegarandeerd beter wordt. En daar gaat het om!
  Koos is geduldig met je en vindt het geen probleem om het vaker uit te leggen als je het niet snapt.

  Waarom lessen bij Koos Vlieger? Hieronder de belangrijkste argumenten.

  – Duidelijke flexibele afspraken m.b.t. het inplannen van je lessen. 2x in de week lessen? Geen probleem!
  – Door de duidelijke planning van je lessen kan je zelf bepalen hoe vaak je wilt rijden. Ik heb binnen 6 maanden mijn rijbewijs gehaald door 2x in de week te lessen. Perfect in mijn geval!
  – Een keer toch niet kunnen lessen? Bel Koos op en de afspraak kan kosteloos worden verzet.
  – De lessen zijn in logische volgorde opgebouwd. Beginnend met de auto leren kennen tot aan het zelfstandig rijden.
  Je begint op een parkeerterrein en gaat pas de weg op als je daar zelf klaar voor bent.
  – Koos zal tijdens zijn uitleg altijd de auto stil zetten. Dat vond ik zelf meer dan prettig.
  – Koos gebruikt ook een instructiekaart zodat je altijd weet wat je vorderingen zijn. Dit betekent dat je nooit een les teveel of te weinig ergens aandacht aan besteed.

  Kortom… Mijn nummer 1 aan te raden rijschool in de omgeving van Zoetermeer!!

 371. Emma schreef:

  De lessen bij Koos waren altijd super leuk! Ik vond het altijd heel gezellig en heb nooit één rijles vervelend gevonden. Daarbij waren ze ook heel erg leerzaam en ik vond het hele proces naar mijn rijbewijs toe snel gaan. Ik heb ook een tussentijdse toets gedaan en die kan ik iedereen aanraden! Zo weet je al een beetje hoe het is, en dus minder eng voor je praktijk examen! Ik ben in 1 keer geslaagd, thanks Koos!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *