Regio Nieuw Buinen

 Regio Nieuw Buinen


Autorijschool Koos Vlieger

Autorijschool Koos Vlieger is een kwaliteitsrijschool in Nieuw Buinen en omstreken met een vakkundigheid die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Ondanks de hevige concurrentie in de branche, is dit geen rijschool die stunt met prijzen. Het draait om kwaliteit. Er wordt met veel passie en liefde voor het vak, goed werk geleverd.

Koos Vlieger is een zeer ervaren rijinstructeur die in de periode 1979 tot 1992 rijles heeft gegeven in Assen en omstreken. Daarvoor heeft hij een aantal jaren in het leger als beroepsmilitair rijinstructie gegeven op militaire voertuigen nadat hij daar zelf ook is opgeleid. Daar deed hij inspiratie op voor de methode die hij ook in zijn eigen rijschool hanteert. “Ik doe het stap voor stap. Als je zo snel mogelijk probeert je lessen af te werken zonder te kijken of een leerling het wel oppikt, heeft dat weinig effect”, is de ervaring van Koos.

“Ik doe het stap voor stap. Als je zo snel mogelijk probeert je lessen af te werken zonder te kijken of een leerling het wel oppikt, heeft dat weinig effect”

In 1992 is hij naar westen verhuisd en heeft nog enige tijd het lesgeven op de vrachtwagen gecombineerd met een baan bij de NS. Omdat het autorijles geven hem toch in het bloed zit, is hij in 2011 opnieuw begonnen met een eigen autorijschool in Zoetermeer.
Intussen zijn er 2 gespecialiseerde instructeurs bij gekomen die in Zoetermeer en omstreken autorijles blijven geven.

Omdat onze kwaliteit enorm wordt gewaardeerd is een logisch gevolg uitbreiding van de rijschool. Daarom zijn wij ontzettend trots dat per 1 september 2018 autorijschool Koos Vlieger tevens is gevestigd in Nieuw Buinen.  Hierdoor kunnen leerlingen uit Stadskanaal, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Gasselte en alle dorpen en plaatsen in de omgeving bij ons terecht voor een goede rij-opleiding.

Koos Vlieger geeft ook rijles aan leerlingen met  PDD, autisme of ADHD en soortgelijke aandoeningen. Ook leerlingen met faalangst zijn bij hem in goede handen. Omgang met mensen en veel geduld is zijn grote kracht.


Koos Vlieger is een BOVAG erkende rijschool.

 

Introductie actie!

    • €405
    • 10 lessen van 60 minuten
    • Eerste les gratis!
    • Meer Info

Meer info over lessen? Klik hier!