Regio Nieuw Buinen

 Regio Nieuw Buinen


Autorijschool Koos Vlieger

Autorijschool Koos Vlieger is een kwaliteitsrijschool in Nieuw Buinen en omstreken met een vakkundigheid die gebaseerd is op jarenlange ervaring. Ondanks de hevige concurrentie in de branche, is dit geen rijschool die stunt met prijzen. Het draait om kwaliteit. Er wordt met veel passie en liefde voor het vak, goed werk geleverd.

Koos Vlieger is een zeer ervaren rijinstructeur die sinds 1979 rijles heeft gegeven in Assen en omstreken. Daarvoor heeft hij een aantal jaren in het leger als beroepsmilitair rijinstructie gegeven op militaire voertuigen nadat hij daar zelf ook is opgeleid. Daar deed hij inspiratie op voor de methode die hij ook in zijn eigen rijschool hanteert. “Ik doe het stap voor stap. Als je zo snel mogelijk probeert je lessen af te werken zonder te kijken of een leerling het wel oppikt, heeft dat weinig effect”, is de ervaring van Koos. In 2011 is de rijschool in Zoetermeer gestart.

Er zijn 3 gespecialiseerde instructeurs die in Zoetermeer en omstreken autorijles geven.
Maar sinds 1 september 2018 autorijschool Koos Vlieger tevens gevestigd in Nieuw Buinen. Hierdoor kunnen leerlingen uit Stadskanaal, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Gasselte en alle dorpen en plaatsen in de omgeving bij ons terecht voor een goede rijopleiding.

Koos Vlieger geeft ook rijles aan leerlingen met  PDD, autisme of ADHD en soortgelijke aandoeningen. Ook leerlingen met faalangst zijn bij hem in goede handen. Omgang met mensen en veel geduld is zijn grote kracht.


Meer info over lessen? Klik hier!